![]() |
Sånn lager jeg yoghurt
|
Sv: Sånn lager jeg yogurt
Hvor får du tak i sånn yoghurt-starter da? Og hva ER det, egentlig? (Tåler ikke laktose)
|
Sv: Sånn lager jeg yoghurt
Hmmm ... Var ikke lett å få med seg, eller hva som var første steg :p. Men, honning, da. Det må jo byttes ut i tilfelle.
Hvordan smaker dette? Og er det ikke lettere å bruke ren kokosmelk? |
Sv: Sånn lager jeg yoghurt
Jeg vil tro at honningen er der for at melkesyrebakteriene skal ha noe å spise? Akkurat som man tar litt sukker/sirup/honning i brøddeig som mat for gjæren.
Da er sukkeret/honningen omdannet til melkesyre når yoghurten er ferdig :) |
Sv: Sånn lager jeg yoghurt
Sitat:
|
Sv: Sånn lager jeg yoghurt
Sitat:
Honning brukes får at soppen skal ha noe å vokse på! Yogurt starter er en blanding av bakterier som fermentere. Det finnes maaaange typer. Jeg tåler kun giprostart sin. Her er to stk uten melk: http://customprobiotics.com/Merchant...Category_Code= http://www.giprohealth.com/giprostart.aspx Jeg bruker den nederste. Finnes og mange med melk i, som er lettere å få tak i. www.scdandme.com der ligger steg for steg uten animasjon. |
Sv: Sånn lager jeg yoghurt
WÆ! Dyrt! Men takk for svar. Høres veldig kult ut. Jeg eeeelsker yoghurt men er jo så heldig å ha laktoseintoleranse :( Hmmm... Kanskje man skulle prøve ut dette :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:30. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no