![]() |
Brunsaus
Lagde brunsaus i dag. Av glutenmel.. :sikle:
Den ble helt som vanlig brunsaus.. :ja: Eneste forskjellen var at melet ble brunt mye fortere enn med vanlig hvetemel slik at man må bruke svakere varme.. Smaken var den samme, det samme med konsistensen. :D |
Sv: Brunsaus av glutenmel
For oss som vokste opp med brunsaus fra pose, kan du legge inn en "how-to" også...? :)
|
Sv: Brunsaus av glutenmel
Går ut fra at Kanutten gjorde det på samme måte som jeg gjorde før med hvetemel.
Smelt smør i en kjele, bland inn mel, så det blir en jevn "grøt" liksom. La denne blandingen brune seg litt, slik at du får vekk litt av melsmaken. Spe med væske... Og til sett det du ellers ville hatt oppi. |
Sv: Brunsaus av glutenmel
Ikke verre, nei :)
Tusen takk! |
Sv: Brunsaus av glutenmel
Bare hyggelig :-)
|
Sv: Brunsaus av glutenmel
Er det ikke for mye karber i glutenmel for oss på Ketolyse da?
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:12. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no