![]() |
Kyllingform med purre og ostesaus (m bilder)
I går fikk jeg gjester til middag og jeg var veldig i tvil om hva jeg skulle lage. Begynte derfor å bla i boksen med diverse brosjyrer og kom over et gammel fillete hefte fra "opplysningskontoret for egg og fjørfekjøtt" Jeg bladde frem til en rett som var en skikkelig slager i mange år hos oss, men som og har fått hvile i mange mange år. En hver oppskrift er til for å endres og det skjer selvfølgelig denne gangen også -for å gjøre den lavkarbo. Mye lettere blir den også da, pluss kyllingfileter gjør det enklere enn å dele en hel rå kylling som var aktuelt da brosjyren var ny. Jeg skal mette mange munner så dette er en stor porsjon men ikke noe problem å kutte ned. 1,5 kg kyllingfilet 2 purre 1 stor rød paprika 2 bokser creme fraiche 1 boks creme fraiche med soltørkede tomater( kan sløyfes) revet ost http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6c...0/DSCF0052.JPG riktignok er denne en lettvariant, men det er en halv boks og får følge av to "fete"- gir god smak men kan utelates Del kyllingfiletene i to og brun de i smør. Ikke la de bli gjennomstekt. Legg de over i en smurt ildfast form. Dryss med salt og pepper. Kutt purre og paprika og legg over kyllingen i formen Varm opp creme fraiche på svak varme, når den er flytende ha i godt med revet ost og rør til den er smeltet. Helles så over kyllingen. Strø litt revet ost på toppen og sett i ovenen. 180 grader i ca 30 min eller til overflaten er gylden og fin. La hvile litt på benken før servering så sausen får satt seg litt. Jeg serverer med godt med blomkål og brokkoli og ris til de som er gjester. Utrolig enkel og velsmakende rett. Den skal absolutt få sin renesanse her i huset - like lett å lage til ti personer som til to |
Sv: Kyllingform med purre og ostesaus (m bilder)
:sikle::sikle::sikle:
Blir ikke lenge til denne må prøves. :D |
Sv: Kyllingform med purre og ostesaus (m bilder)
mm, den så deilig ut, må prøves ja.
|
Sv: Kyllingform med purre og ostesaus (m bilder)
Denne såg deilig ut. Skal prøve denne snart!
|
Sv: Kyllingform med purre og ostesaus (m bilder)
Så kjempegodt ut!! Tror du den smakstilsatte creme fraiche'n kan erstattes med f.eks en smøreost med smak for omtrent samme resultat? Hm, testing testing :rolleyes:
|
Sv: Kyllingform med purre og ostesaus (m bilder)
Å denne så knallgod ut, vil lage den til helgen når vi får gjester. Så enkelt, genialt..og like god lavkarber eller ei, takk ;)
|
Sv: Kyllingform med purre og ostesaus (m bilder)
Jippi!
Blir så glad hver gang det kommer nye og gode oppskrifter, dette skal prøves i morgen. Takk for at dere deler, hvis jeg kommer på noe lurt skal jeg poste det jeg også :)! |
Sv: Kyllingform med purre og ostesaus (m bilder)
Jeg prøvde denne idag, det ble skikkelig snadder! Brukte bare vanlig creme fraiche og hadde heller oppi noen biter soltørka tomat fra glass. Laga blomkålmos til. Anbefales.:p Fikk heldigvis rester, de er lagt i lunsjboksen til i morgen.:D
|
Sv: Kyllingform med purre og ostesaus (m bilder)
Nammenam, den såg god ut! Må invitere en vennine på middag her, så får vi testet alle sammen:D
|
Sv: Kyllingform med purre og ostesaus (m bilder)
Dette var en super oppskrift!! Takker;)
|
Sv: Kyllingform med purre og ostesaus (m bilder)
Prøvde denne i dag og den var kjempegod! Takk for oppskriften! :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:50. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no