![]() |
Linfrø og omega 3
Leste en gang på nettet (finner selvfølgelig ikke igjen hvor) at hvis man knuser linfrø så vil fettsyrene bli harske ganske så med en gang, ergo det er lite vits i å kjøpe ferdig knuste linfrø på helsekosten for da vil de gode omega 3'ene være harske.
Noen som vet om dette medfører riktighet? Spør i lys av 'det perfekte ketolysebrødet oppskriften' som jeg prøver meg på i dag :rolleyes: |
Sv: Linfrø og omega 3...
Ingen??
|
Sv: Linfrø og omega 3...
Jeg tror, at uansett så vil de knuste linfrøenes omega3-fettsyrer bli ødelagt når du steker brødet. Hele frø kan tåle varmen fordi skallet fungerer beskyttende.
|
Sv: Linfrø og omega 3
Det har du sikkert rett i Alkazelters :) Så da tror jeg at fortsetter med hele frø...
Men hvorfor velger da folk å knuse frøene før de benyttes i mat? |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 21:14. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no