![]() |
Hjelp! (Kan jeg bytte ut sukrin med fribol?)
Har funnet en kaker oppskrift som jeg tenkte å lage til helga,
må jo kose meg litt:D Men... det står det 100gr sukrin, og det finnes ikke her, har derimot funnet Fribol, 0 kh, men da er sp om noen vet om det blir galt med 100 g Fribol mot 100 gr sukrin??? 60- 75 gr Fribol tilsvarer 100 gr sukker |
Sv: Hjelp! (Kan jeg bytte ut sukrin med fribol?)
Er fribol en søtning? Jeg trodde det var navnet på et sukkertøy fra apoteket jeg.. De er med suclarose( splenda).. Har jeg gått glipp av noe?
|
Sv: Hjelp! (Kan jeg bytte ut sukrin med fribol?)
Friboldropsene er søtet med Fribol. Jeg har kjøpt fribol søtningsmiddel på apoteket. Likner mer på sukker i konsistensen enn Splenda gjør.
|
Sv: Hjelp! (Kan jeg bytte ut sukrin med fribol?)
Sitat:
|
Sv: Hjelp! (Kan jeg bytte ut sukrin med fribol?)
De hadde ikke satt det frem på apoteket. Men de hadde en brosjyre liggende om dropsene, der det også sto noe om søtningsmiddelet. Og da jeg spurte, så fant de det frem til meg. :)
|
Sv: Hjelp! (Kan jeg bytte ut sukrin med fribol?)
http://www.aponor.no/file/thumb/file...24_200x204.jpg
Bakemiddel: Produktet skal erstatte sukkeret og en del av fettstoffet i bakeoppskrifter. Man fjerner sukkeret fra den aktuelle oppskrift. For å få best resultat bør man blande det med mel og bakepulveret først, og tilsette gradvis til de øvrige ingredienser for at det ikke skal klumpe seg.I tillegg kan man redusere den anviste mengde fettstoff med opp til 50 %. Bakemidlet er som nevnt en kostfiber. Den er søtet med sukralose som er en av de få kunstige søtstoffene som tåler varme (baking, koking) uten å miste søteevnen. Ingredienser bakemiddel:
Her er litt mer info som jeg fant på deres hjemmeside. |
Sv: Hjelp! (Kan jeg bytte ut sukrin med fribol?)
Kjøp Sukrin i nettbutikken til FunksjonellMat!! :)
http://www.mamut.net/funksjonellmat/shop/ |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:14. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no