![]() |
Quiche
Blir litt fort lei av egg, trengte litt variasjon, og dette ble ganske godt...
Paibunn (valgfritt): 125 g fryst butterdeig, glutenfri. Tines, kjevlet ut med bakemix mellom 2 ark bakepapir. Prikkes, steikes i ovnen 200g ca 10 min. (Ha på bønner el mandler som var det jeg hadde når den steikes for at den ikke skal blåse seg opp) (Karbo: ca 26 g pr 100g) Fyll: Del et blomkål hode i buketter og dampkok i mikroen (en dæsj vann i plastikk bollen, full guffe i 3 min med plastikk folie over.) Stek ei pakke bacon Baconfett, most blomkål, ca 1,5 dl rømme, ca 2ss ferskrevet parmesan, revet muskattnøtt og ca 2-3 ss smøreost på tube m/ blåmuggost blandes, legges på bunnen. Salt og pepper. 6 egg, 6 ss fløte mixes. (ev vann) Ha baconbitene oppi. Helles over fyllet. Steikes til fyllet er stivt. (Tok ikke så lang tid) Mild smak, god med litt pesto på toppen ved servering :-) Funker like godt uten bunn, bare ha i bakepapir og smør forma. Blomkål var det jeg hadde i hus. Godt med brokkoli også.. |
Sv: Quiche
Kan du bruke butterdeig på ketolyse da?
|
Sv: Quiche
som sagt, valgfritt med butterdeig... I utgangspunktet ikke lov, så kommer det jo an på hva du tillater deg selv da, og ikke minst hvor stort stykke du har tenkt å spise... ;-) Det ble vel rundt 30g karbo i deigen totalt sett.
|
Sv: Quiche
Jeg ser det er lenge siden denne tråden ble startet men tar sjansen lell. Glutenfri butterdeig har jeg aldri hørt om før; men skulle gjerne visst hvor jeg kan få tak i den! Ser du dette innlegget (eller andre) så setter jeg pris på å vite mer!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:50. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no