![]() |
Gresskarkjernekjeks
Hei! Har en nydelig oppskrift på kjeks/snacks, men i den opprinnelige oppskriftetn skal det være både honning og brunt sukker. Det gir kjeksen den litt seige konsistensen som holder den sammen og gjør den så deilig.. Noen som har forslag til noe seigt jeg kan ha i deigen? (søtstoff er i boks)
150gr gresskarkjerner 100gr sesamfrø 50 gr havregryn 20 gr valmuefrø 100 gr smør 80 gr brunt sukker 3 ss honning litt salt 1/4 ts kanel 3/4 ts cayennepepper litt nellik 3 ss lime-/sitronsaft rist frøene i en stekepanne til de blir gylne. hell i en bolle og tilsett smør og resten av ingrediensene. Fordel på et bakepapir i et ca. 1 cm tykt lag. Stekes i ovnen på 175 gr. C i ca 15 min. Når kjeksen ennå er varm jevnes kantene. Skjær i passe serveringsbiter og avkjøl. |
Sv: Gresskarkjernekjeks
Skal smøret smeltes?
|
Sv: Gresskarkjernekjeks
Sitat:
Hvis du leter litt på Myas Cookies så ser du forholdet. |
Sv: Gresskarkjernekjeks
ja, smøret skal smeltes. har ikke hatt tid til å teste ut noe ennå, men egg er nok ikke dumt.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:58. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no