![]() |
Hotte lammespyd m/youghrtsaus
Dagens oppskrift fra Aperitif.
Antall porsjoner: 4 Ingredienser: 400 g lammekjøtt uten ben fra stek eller bog ½ dl olivenolje 4 ss frisk koriander 6 ss frisk rosmarin 3 ts kajennepepper 1 ts salt 1 ts pepper Yoghurtsaus: 3 dl yoghurt naturell 2 ss frisk koriander 1 ss honning Fremgangsmåte: Legg trespydene i vann i ca. 15 minutter. Slik unngår du brente ender på spydene. Renskjær og del kjøttet opp i terninger. Ha kjøttet i en bolle. Kjør øvrige ingredienser i en kjøkkenmaskin, eller bruk en stavmikser. Hell denne marinaden over kjøttet. Dekk til bollen, og la den stå i kjøleskapet i ca. en halv time. Tre kjøttet på spydene. Stek lammespydene i ca. 3-5 minutter på hver side. Serveres gjerne med en yoghurtsaus og en god salat ved siden av.. Yoghurtsaus: Hakk korianderen og bland alle ingrediensene. La sausen stå kaldt til den skal brukes. Tips: Lammespydene kan du godt steke i stekepanne eller legge på grillen. http://www.aperitif.no/utskrift_mato...db2?bid=128780 |
Sv: Hotte lammespyd m/youghrtsaus
Fint om du legger inn oppskrifta i sin helhet, og legger linken i tillegg :ja:
|
Sv: Hotte lammespyd m/youghrtsaus
Det blir så himla mye å skrive....vil få skrivekrampe :o.
|
Sv: Hotte lammespyd m/youghrtsaus
Kopier og lim inn. ;)
Det er for oppskriftene vi har oppskriftsdelen her :ja: |
Sv: Hotte lammespyd m/youghrtsaus
Takk for tipset Gerd!!!
Jeg hadde glemt at en kunne gjøre det...:o. |
Sv: Hotte lammespyd m/youghrtsaus
:D
Jeg elsker klipp og lim :lol: |
Sv: Hotte lammespyd m/youghrtsaus
Mmmmm det så godt ut :D
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:51. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no