![]() |
Havrekli vs. Store havregryn
Med min studentøkonomi er det ikke så lett å følge lavkarbo om dagen... :( Jeg har nå kjøpt meg ingredisenser til brød, og prøver å gjøre det "sunnest mulig..."
Jeg kjøpte meg havrekli istad - og jeg har også "store havregryn" - og tenkte å bake meg et brød i dag. Havrekli/store havregryn pr. 100 gram: Protein: 12,3/11,3 Karber: 54,3/51,8 Fett: 7,5/6,8 Kostfiber: 13/8,5 Noen som har peil på GI i forhold til disse to? Hva er best at jeg bruker i brødet mitt? Havrekli - siden det inneholder mest fiber, eller store havregryn? Er det noe jeg kan tilsette brødet slik at GI blir lavere? Masse protein? Hvordan tror dere det blir med CC i brødet, evt. egg? Og tilslutt.. hva er forskjell på "kostfiber" og "fiber"? :) |
Sv: Havrekli vs. Store havregryn
Kostfiber og fiber er det samme.
Forskjellen på havrekli og store havregryn er vel egenskapene? Fant du ut hva som fungerte best i brødet? |
Sv: Havrekli vs. Store havregryn
Nope.. :)
|
Sv: Havrekli vs. Store havregryn
Har du sett oppskrift på prinsessebrødet?
Der starter du med 4 egg og 2 dl creme fraiche, og putter oppi kli, frø, nøtter og hva du har til du får det passe tykt. Går sikkert an å bruke havregryn oppi også... Jeg har ikke prøvd havregryn da men... |
Sv: Havrekli vs. Store havregryn
Havrekli ligger på ca GI 47 i de tabellene jeg har funnet
Havregryn ser ut til å ligge på ca GI 55 |
Sv: Havrekli vs. Store havregryn
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:18. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no