![]() |
Fryse ferdige middager ++
Har endel spørsmål om dette.
Noen har delvis blitt besvart før, andre ikke. 1. Hvordan er det å fryse ned supper o.l. med fløte, rømme, creme fraiche i? Skiller det seg når det tines? 2. Kan det jeg har fryst i aluminiumsfolier settes rett i en varm ovn(som feks ferdige lasagner) eller bør det tines først? (Skal jeg ta av "lokket" eller kan det sitte på en stund for å få den varm igjennom før det øverste blir stekt/brent?) 3. Når man fryser ned feks ostelasagne. Skal jeg steke den ferdig i ovnen(så osten smelter) før jeg fyser den? Fryse den med revet ost oppå(uten å steke) eller drysse på etter den er tatt opp av fryseren igjen? (hva blir best når den stekes i ovnen etterpå?) 4. Hvordan blir grønnsaker når det har vært tilberedt ferdig, fryst og så tint opp igjen? Og hvis dere har noen oppskrifter på mat som er supre å lage mye av og fryse ned blir jeg så glaaad :D Og jada, alt kan fryses :rolleyes: |
Sv: Fryse ferdige middager ++
Dette har jeg lurt på og.. Jeg pleier å iallfall fryse lavkarbolasagne. Synes den kan bli litt "bløt" når jeg varmer den opp igjen, men smaker like godt :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:20. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no