Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Fryse ferdige middager ++ (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=37032)

Fruitdrops 30-09-10 22:00

Fryse ferdige middager ++
 
Har endel spørsmål om dette.
Noen har delvis blitt besvart før, andre ikke.

1. Hvordan er det å fryse ned supper o.l. med fløte, rømme, creme fraiche i? Skiller det seg når det tines?

2. Kan det jeg har fryst i aluminiumsfolier settes rett i en varm ovn(som feks ferdige lasagner) eller bør det tines først? (Skal jeg ta av "lokket" eller kan det sitte på en stund for å få den varm igjennom før det øverste blir stekt/brent?)

3. Når man fryser ned feks ostelasagne. Skal jeg steke den ferdig i ovnen(så osten smelter) før jeg fyser den? Fryse den med revet ost oppå(uten å steke) eller drysse på etter den er tatt opp av fryseren igjen? (hva blir best når den stekes i ovnen etterpå?)

4. Hvordan blir grønnsaker når det har vært tilberedt ferdig, fryst og så tint opp igjen?



Og hvis dere har noen oppskrifter på mat som er supre å lage mye av og fryse ned blir jeg så glaaad :D


Og jada, alt kan fryses :rolleyes:

Seba-stina 30-09-10 23:25

Sv: Fryse ferdige middager ++
 
Dette har jeg lurt på og.. Jeg pleier å iallfall fryse lavkarbolasagne. Synes den kan bli litt "bløt" når jeg varmer den opp igjen, men smaker like godt :)


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:20.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no