![]() |
Cocosa
Jeg er litt usikker på om det er blitt lagt ut før, hvis ikke så kommer det uansett nå. I juleutgaven til KK (jada..:p) så er det en oppskrift og to fra Cocosa-produsenten, samt en link til siden deres hvor vi kan finne oppskriftshefte. Heftet får en i PDF-fil.
Link: www.soma.no En kan også kontakte dem på mail: info@soma.no eller på 69232770 (De har også oppskriftshefte til Udo's Choice olja) |
Sv: Cocosa
Udo's Hollandaise sause
Denne klassiske sausen smaker nydelig til fisk eller asparges, og bør nytes umiddelbart etter tilbereding. Oppskriften gir ca 2 dl saus.
Blend eggeplommer, kayennepepper, salt og sitronsaft i en blender og bland godt. Smelt smøret forsiktig i en kasserolle (ikke la det bli brunt). Hell det smeltede smøret, og deretter oljen i eggeblandingen mens blenderen går. Sausen vil da tykne. Serveres umiddelbart, sammen med for eksempel fisk eller asparges. Sausen kan også holdes varm over vannbad i opp til 20 minutter - husk i så fall å piske den jevnlig. Blant annet kan vi finne denne oppskriften og en del andre inne på siden deres!:D |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:31. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no