![]() |
Soyaprotein vs soyamel
Jeg var i helsekostbutikk i går for å kjøpe soyaprotein.
Men hun dama nekta på at det gikk an å bruke i baking og mente bestemt det var soyamel jeg skulle ha. Det var ikke mye karbohydrater i soyamelet heller, men er det bedre å bruke soyaprotein? Og hvor får man kjøpt det? |
Sv: Soyaprotein vs soyamel
Dama på helsekosten har ikke peil og helsekosten har da vitterlig soyaprotein med nøytral smak til baking??
|
Sv: Soyaprotein vs soyamel
Mange sier det blir så ekkel smak av å bruke soyamel, men det kommer nok veldig ann på hva slags type det er.
Jeg har ikke prøvd soyaprotein (dyyyyrt! hehe), men bruker spielberger soyamel med bare 3 karber per 100 gram, og er veldig fornøyd med det, har ikke kjent noen ekkel bismak de gangene jeg har brukt det. Så er det ikke så dyrt heller, jeg kjøpte det på ica maxi. Er det andre som har erfaringer med spielberger i forhold til reint soyaprotein? :) Er nysgjerrig selv ;) |
Sv: Soyaprotein vs soyamel
Sitat:
Da kan jeg iallefall bruke det, selv om jeg egentlig skulle ha soyaprotein...:p |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:45. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no