![]() |
Baconbiff med choronsaus og hasselbackblomkål
Oppskrift med bilder her
Ingredienser:Ytrefilèt av storfe, ca 200 g pr person 2 skiver bacon pr biff salt pepper Fremgangsmåte: Surr 2 skiver bacon rundt hver biff og fest med tannpirker (uten smak). Krydre med salt og pepper. Smelt smør i stekepanna og la det bli nøttebrunt får du legger i biffene. Når kjøttsausen begynner å piple på overflaten snur du biffene. Når rosa kjøttsaus siver ut av overflaten er biffen medium stekt. La de hvile en kort stund før servering. Grønnsaker: aspargesbønner løk i skiver rød chili i tynne ringer frisk spinat Fremgangsmåte: Fres løk og aspargesbønner i pannen i noen minutter. Tilsett chili og spinat og stek videre i 1-2 minutter. Hasselbackblomkål: Oppskrift finner du her Choronsaus: Jeg laget en enkel variant og brukte Fjordland sin bearnaisesaus blandet med litt tomatpurè. |
Sv: Baconbiff med choronsaus og hasselbackblomkål
Nydelig mat, men yttrefilèten egner seg ikke så godt til å steke som biff...den er sjelden mør nok. I all fall den du får kjøpt i Norge. Indrefilèt eller Entrecott gir et mørere resultat.
Lurt med Hasselback blomkål:heia: |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:28. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no