![]() |
Nannahs langtids-urtebakte svinenakke ...
Denne står i ovnen nå :sikle:
2kg utbeinet kam av nakkekottelett 3 hakkede hvitløkfedd 2ss hakket frisk rosmarin 2ss hakket frisk oregano lr timian salt og pepper 1 dl smeltet smør 2 hakkede ferske tomater 2-3 dl hvitvin. Gni inn kjøttet med salt og pepper. Rull det i krydder/hviløkshakk Legg i en Ildfast form Ha i tomatene, og hell smeltet smør over. Sett i ovnen på 200g varmluft og stek i 30 min Deretter skrur du ned til 150g, og steker videre i ca 4 timer. Hell på vinen etter 3 timer. La kjøttet hvile i minst 15 min før det skjæres i skiver. Bruk skyen som saus. Kok den evnt inn m fløte. Serveres hos meg i kveld med smørstekte brekkbønner med hakkede valnøtter, fetaost og sitron. Samt en grønn salat og oliven. |
Sv: Nannahs langtids-urtebakte svinenakke ...
Når sa du jeg skulle komme? :rolleyes:
|
Sv: Nannahs langtids-urtebakte svinenakke ...
:sikle:
Åhhhhh når eg ser oppskrifter som det så får eg så utruleg lyst å invitere gjester. Det der såg kjempegodt ut. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:44. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no