![]() |
Fløtekokt rosenkål
Fløtekokt rosenkål
400g rosenkål, delt i 2 (jeg brukte frosne) 1-2ss smør Surres lett i en kjele Hell over 2 dl fløte. La småkoke til fløten er kokt inn. Smak til med salt, pepper og revet muskatnøtt. http://forum.lavkarbo.no/picture.php...685038&thumb=1 |
Sv: Fløtekokt rosenkål
Den var ny. Vi skal ha hjortestek med rosenkål til søndag, kanskje prøve denne da?
|
Sv: Fløtekokt rosenkål
Dette er en slager for min del. Selv har jeg ofte litt ost også i fløten samt krydderier som hvitløk, chili, og ymse annet. "Tage hva man haver prinsippet" fungerer helt greit i dette. Det er heller ingen dum ide å ha i sprøstekt bacon/spekemat. (Rosenkål og salt kjøtt er som kjent en svært god kobling)
Resultatet blir dog ett syn man ikke kan ha på en søndagsmiddag om presentasjon av mat er viktig i familien. Men godt blir det. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:00. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no