![]() |
Det går an å åpne et og annet sinn!
Kom over en tråd på iform.no der jeg kom i diskusjon med en ernæringstudent for en tid tilbake. Klarte faktisk å få vridd måten han ser lavkarbo på til noe potensielt positivt, og selv om han antagelig ikke kastet seg over kjøttet, smøret og brokkolien med det samme får en vel i allefall håpe at et frø er plantet og at Norge om noen år har én fagperson mer som faktisk er åpen til lavkarbo! :D
http://www.iform.no/forum/index.php/topic,59436.15.html |
Sv: Det går ann å åpne et og annet sinn!
Gøy å lese!
Jeg bruker masse olivenolje og rapsolje. Er det dumt? |
Sv: Det går ann å åpne et og annet sinn!
Jeg vet ærlig talt ikke hvordan det er med rapsolje, men jeg ville ikke tro man kan presse olje fra rapsblomster for hånd noe mer enn man kan presse olje fra grus så det er antagelig i samme klasse som margarin.
Olivenolje kan være både kriminelt og fantastisk. Oliven, samt virgin/kaldpresset olivenolje er supersunt for kroppen men billig, varmebehandlet olivenolje inneholder store andeler transfettsyrer og sikkert endel andre ulumskheter. Kort og godt: Er maten noe besteforeldre (uavhengig av verdensdel) i sin ungdom kunne dyrket, produsert og tilberedt, vel, da er maten antageligvis naturlig og god for deg. Selvsagt med unntak av brød, potet osv. :P |
Sv: Det går ann å åpne et og annet sinn!
Kult! :heia:
|
Sv: Det går ann å åpne et og annet sinn!
Herlig samtale!
|
Sv: Det går ann å åpne et og annet sinn!
Sitat:
Det er 19,5% omega-6 og 10,4% omega-3 i rapsoljen. |
Sv: Det går ann å åpne et og annet sinn!
Sitat:
Edit: våre største kilder til Omega-6 er forøvrig kornprodukter og slike syntetiske planteoljer, samt lettprodukter der mettet fett er byttet ut med umettet fett (Omega-6). |
Sv: Det går ann å åpne et og annet sinn!
Sitat:
Må bare anbefale siste utgave av VOF - i dag har jeg lært mye nytt - ikke bare om kosthold!! |
Sv: Det går ann å åpne et og annet sinn!
OM man kan få åpnet et og annet sinn, ja! Jeg har også hengt på iform.no, og dytta i meg havregrøt, ris og fullkornsbrød, og du er jo grunnen til at jeg oppdaget lavkarbo. Etter at jeg gikk tilbake og leste gamle plastbox-innlegg på iform.no ramla jeg inn på lavkarbo.no - og først nå har jeg begynt å gå ned i vekt. Og jeg er friskere, sunnere og gladere!
|
Sv: Det går ann å åpne et og annet sinn!
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:30. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no