![]() |
Conchas
Oppskrift med bilder her
Søte, meksikanske boller med sukkertopping. Ingredienser: Bolledeig: 75 g smør 80 g mandelmel 50 g soyaprotein med vaniljesmak 50 g pofiber 75 g sukrin 2 ts bakepulver 1/2 ts salt 1/2 ts kanel 1,5 dl vikingmelk 0,5 dl vann 3 egg Sukkertopping: 120 g sukrin 120 g mykt smør 75 g mandelmel 3/4 ss kanel 3/4 ss kakao 1 ts vanileextract/essens Fremgangsmåte: Smelt smøret. Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle. Tilsett vikingmelk, vann og smeltet smør og bland godt. Bland inn eggene og miks til alt er godt blandet sammen. Del deigen i 15 deler. Lag boller og klem de litt flate. Pisk smør og sukrin porøst. Bland inn mandelmel til røra er som tykk pasta. Del røra i 3 like store deler og bland inn kanel i den ene delen, kakao i den andre og vaniljeextract eller vaniljeessens i den tredje. Del hver versjon av sukkertoppingen i 5 deler og klem de til rundinger som er litt mindre i diameter enn bollene. Fukt gjerne hendene med kaldt vann, så blir det mindre klinete. Plasser toppingen over bollene. Deretter bruker du en skarp kniv til å skjære striper eller ruter i toppingen. Stek midt i ovnen ved 190 grader i ca 15-20 minutter. Avkjøl på rist. Ca næringsinnhold pr bolle: Kcal: 172 Karbohydrat: 2,5 g - 6% Protein: 9,5 g - 22% Fett: 14 g- 72% |
Sv: Conchas
Er det ikke bedre med sukrin tro? Noen grunn til at det skal være sukker?
|
Sv: Conchas
Sitat:
|
Sv: Conchas
Du er en sann inspirasjon!! Syns du legger ut noe hver dag jeg, er helt utrolig! At du orker å styre og ta sånne bilder og lage så mye spennende hver dag.. TUSEN TAKK!! Elsker bloggen din :) :)
|
Sv: Conchas
Sitat:
Mat må man jo ha, og det er ikke så mye ekstra jobb å ta med kameraet ;) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:01. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no