![]() |
Sitrongress kylling med Thai-aktig agurksalat
SITRONGRESS KYLLING
4 porsjoner 2 sitrongress stilker 2 små shallotløk 2 hvitløksfedd 1 liten rød chili pepper 1 ss fiskesaus 4 store kyllingbryst (ca. 225 gr pr stk) 1 ss olje Havsalt og nykvernet pepper Rens sitrongresset og kutt det i småbiter, gjør det samme med løken, hvitløken og chilien. ha det i mixer med 1 ss fiskesaus. Kjør det til en jevn masse. Legg kyllingfiletene en bolle sammen med "massen" og sørg for at alt kyllingkjøttet er godt smurt inn. Dekk til bollen og sett i kjøleskap min. 2 timer eller natten over. Forvarm ovn til 200C. Tørk kyllingen tørr med papirhåndkle. Varm olje i stekepanne. Krydre med salt & pepper og stek stykkene på medium varme i 5 min. Legg stykkene over i ildfast form og stek i oven 5 min, - snu stykkene og stek i 5 min til, til gjennomstekte. Pr porsjon: 2 netto karber, 51.2 gr protein, 16.8 gr fett, 379 kalorier Server med: AGURKSALAT MED PEANØTTER, KOKOS OG LIME 4 porsjoner: 2 ss tørket revet kokosnøtt 1/4 kopp kokende vann 1 1/2 kopp agurk i små terninger 1/2 kopp usaltede ristede peanøtter 2 små røde chililer, finhakket 2 ss nypresset lime juice 1/2 ss maldone salt (havsalt) 1 ss olje 1/4 ts sorte sennepsfrø Bland det kokende vannet med kokosen. La stå til avkjølt. Bland agurk, peanøtter, chili + kokos (avrent) i en bolle Bland lime juice og salt i en kopp. Rett før servering, varm oljen i en liten stekepanne og ha sennepsfrøene oppi. Når de "popper" - ha alt oppi limemix'en. Hell over agurkblandingen og bland forsiktig. Pr. porsjon: 5.2 netto karber, 4.7 gram protein, 13.6 gr fett, 159 kalorier |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:14. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no