![]() |
rosmarinkylling med bacon (ikke prøvd selv ennå)
Rosmarinkylling med bacon
8 kyllingfileer (ca 600 gr) 1 Hvitløksfedd 1 msk (måleskje ?) fersk rosmarin Revet skall av 1 sitron 1/2 ts svart pepper 1 ts salt 8 skiver bacon (ca 140 gr) smør 1 purreløk 2 dl kremfløte Noen kvister rosmarin Sett ovnen på 200 grader. Skrell og finhakk hvitløken,bland hvitløk,rosmarin,sitronskall,pepper og halvparten av saltet.Fyll i kyllingfileene og press de sammen. Rull en bacon skive rundt hver filee. Brun dem i smør i panna. Skjær purreløk i skiver og fres dem i litt smør i en kjele, tilsett fløten og resten av saltet,la koke i 5 minutter.Hell dette i en ildfastform og legg kyllingene på toppen,stek i midten av ovnen i ca 15 minutter, Pynt med rosmarinkvister (hvis du finner da) |
Sv: rosmarinkylling med bacon (ikke prøvd selv ennå)
Dette tror jeg er kjempegodt! Har lagd noe lignende, men da var det også ost inni kyllingen, enten brie eller mozarella. m!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:33. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no