![]() |
Erstatning for Bake Pro?
Kjøpte nylig boka "Bakeglede uten sukker" (norske utgaven, altså :p), og der brukes Bake Pro, som er en type myseprotein.
Noen som har idéer til erstatning? Mandelmel, fiberhusk, JBKM,... kombinasjon av disse, eller andre "vanlige" lavkarbo-alternativer? Har aldri kjøpt inn soyaprotein/soyamel/bakemiks, fordi jeg synes det blir nok av andre LC-ingredienser om ikke jeg skal ha med en av de óg (får liksom i meg nok protein i løpet av dagen, så å ta proteinpulver i TILLEGG... :rolleyes:), så helst vil jeg unngå det (er dog billigere i lengden å kjøpe Bake Pro enn bakemiks fra ketolyse.no)... I alle fall, noen innspill her? :D Edit: Kan dette være en mulig erstatning? Er jo myseprotein (whey protein er vel myseprotein?) det óg, med kun ett gram karbo per "serving" (23 g). |
Sv: Erstatning for Bake Pro?
Bakepro er myseprotein. Så jeg vet ikke, jeg hva som er best å bruke. Jeg er skeptisk til soya, jeg kjenner smaken av det uansett. Jeg vurderer å kjøpe det selv, jeg har ikke gjort det ennå. http://www.x-life.no/ds_product_info...roducts_id/618
|
Sv: Erstatning for Bake Pro?
nøytral myseprotein funker også - hør med helsekosten!
|
Sv: Erstatning for Bake Pro?
Man kan bruke vanlig myseprotein i steden for bakepro, men tviler på at baksten vil bli like bra. Bakepro er laget for å tåle høyere varme, og har noen ekstra bakeegenskaper som vanelig myseprotein ikke har :-)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:14. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no