![]() |
Skotske egg
Oppskrift med bilder her
Ingredienser: 500 g pølse 6 hardkokte egg soyaprotein 1 egg (lett pisket) 3 dl blanding av knust baconcrisp/bacongull og pofiber* Fremgangsmåte: Fjern skinnet fra pølsene og mos de til en deig ved hjelp av knivene på en foodprocessor. Del deigen i seks kuler. Trykk hver kule flat mellom to lag plastfolie. Skrell de hardkokte eggene og rull de i soyaprotein, da festes kjøttet bedre til eggene. Pakk hvert egg inn i kjøtt, pass på at det er helt dekket. Hvis pølsedeigen er smulete hjelper det å væte hendene med kaldt vann. Dypp hver ball i pisket egg og rull de deretter i "brødraspen". Legg ballene på en bakepapirkledd stekeplate og stek ved 220 grader i 30-40 minutter, til ballene er gyldne. Disse kan oppbevares noen dager i kjøleskapet. Varm dem i mikroen (stikk et hull inn til plommen først) eller stekeovnen før de skal spises. *)Putt baconcrisp/bacongull i en prødpose og bruk en kjevle til å knuse det. Jeg brukte ca halvparten hver av baconcrisp og pofiber. |
Sv: Skotske egg
Sitat:
|
Sv: Skotske egg
Sitat:
|
Sv: Skotske egg
Sitat:
|
Sv: Skotske egg
Sitat:
|
Sv: Skotske egg
Sitat:
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:29. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no