![]() |
Test av stekefett
Selvfølgelig troner alt det dårlige stekefettet toppen av listen som vanlig..
Jeg sendte journalisten en mail med min mening om artikkelen. Tror dette må være det mest idiotiske i hele artikkelen. Sitat:
|
Sv: Test av stekefett
Det er allerede en tråd om det her. Men ja, fryktelig tåpelig liste.
|
Sv: Test av stekefett
Sitat:
|
Sv: Test av stekefett
Sitat:
Som du nevner, så kan kaldpresset olje av oliven og raps (også avocado-olje) brukes til steking på lave temperaturer. Kaldpressede oljer av valnøtt, linfrø og andre oljer som inneholder mye omega3 kan ikke brukes til steking fordi de ikke tåler varme. Det idiotiske med utsagnet er jo at det ikke er noe bedre å bruke raffinerte oljer som allerede er ødelagt enn å ødelegge oljen selv ved å steke på for høy temperatur. Raffinert olje er ødelagt enten fordi de har brukt for høy temperatur ved produksjonen (varmpressing) eller fordi de er hydrogenisert (en kjemisk prosess hvor de tilfører hydrogenatomer for at oljen som da egentlig er råtten skal få lenger hylletid i butikkene). |
Sv: Test av stekefett
Ok, skjønner. Hvis det anbefales raffinerte oljer bør jo fyren saksøkes;)
Det er to cocosa, og kun en av dem egner seg til steking. |
Sv: Test av stekefett
Ble litt forvirra nå, hvilken av de to passer til steking of hva er forskjellen på dem som gjør at det ikke er like bra med begge?
|
Sv: Test av stekefett
Det finnes en cocosa med grønn merkelapp, den smaker kokos, og egner seg dårlig til steking (men godt til baking og i kaffe). Den med brun merkelapp er smakløs, og kan fint brukes til steking!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:00. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no