![]() |
Hva kan jeg bytte ut med?
|
Sv: Hva kan jeg bytte ut med?
Sitat:
|
Sv: Hva kan jeg bytte ut med?
Mandelmel er ikke det samme som malte mandler!:nei:
Hva har du da? Soyaprotein er nesten det samme som bakemiksen. Jeg bytter på etter hva jeg har i huset. Kanskje du kan øke litt på de to andre ingrediensene så du får like mye "mel" som oppskriften tilsier? |
Sv: Hva kan jeg bytte ut med?
Jeg har fiberhusk, JBK, mandelmel, glutenmel, kruskakli, alle de vanlige frøsortene og soyamel:)!
Kan prøve å øke mengden på de to og evt ha i litt JBK eller fiberhusk? |
Sv: Hva kan jeg bytte ut med?
Ville brukt soyamelet, jeg da! I hvert fall noe av det!:)
|
Sv: Hva kan jeg bytte ut med?
da skal jeg teste det en dag snart:)!
|
Sv: Hva kan jeg bytte ut med?
Sitat:
|
Sv: Hva kan jeg bytte ut med?
Sitat:
|
Sv: Hva kan jeg bytte ut med?
Jeg har prøvd å lage kaker med kokosmasse i stede for kokosmel. Ble IKKE bra, for vanlig kokos suger ikke til seg væske.
Det samme skjedde da jeg skulle bruke malte mandler i sted for mandelmel. Konsistensen ble helt feil! Mandelmel ser og kjennes ut som mel, ikke som malte mandler! Grovmalt hvete har jo ikke akkurat samme egenskaper som hvetemel heller,liksom!:p |
Sv: Hva kan jeg bytte ut med?
Ah, skjønner - takk :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:27. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no