Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Middag (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Kalkunrester (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=38658)

Clockwork 05-12-10 23:39

Kalkunrester
 
Heisann! Hadde Kalkun til middag idag, og som de fleste sikkert vet, holder en kalkun til maaange middager. Spiste med blomkålmos og Fjordland peppersaus idag, men hadde jo vært greit å variere litt.

Så, noen som har noen digge tips på hva man bruke kalkunrester til? :)

senorita 05-12-10 23:51

Sv: Kalkunrester
 
gryte... salat..pålegg til brød/knekkebrød..

mysil 05-12-10 23:53

Sv: Kalkunrester
 
Jeg bruker kalkun på samme måte som kylling. Taco, gryteretter, wok, bakt i ovnen med grønnsaker og rømme/fløte, som pålegg, i omelett, i salat, som "biffsnadder", i suppe osv :)

Fofa 05-12-10 23:58

Sv: Kalkunrester
 
:)Eller pizza

Carisma 06-12-10 00:00

Sv: Kalkunrester
 
Godt i wok. Eller kaldt med waldorfsalat til.

senorita 06-12-10 00:06

Sv: Kalkunrester
 
nå fikk jeg lyst på kalkun.. sleit som søren i fjor med å få tak i, butikkene var tomme i mange mnd, kanskje jeg skal hamstre før jul:.. Hehe

Carisma 06-12-10 00:11

Sv: Kalkunrester
 
Jeg har hamstret kalkunfileter i Sverige. Litt mer håndterbart :)

kamp 06-12-10 09:24

Sv: Kalkunrester
 
Ha stekt kalkun kjøtt i food prosessoren sammen med egg og stek pannekaker :)

Taran 03-01-11 13:14

Sv: Kalkunrester
 
  • HOT kyllingsuppe ( kan fint bruke kalkunrester til denne, det har jeg gjort)
  • 2 kyllingfileter
  • 1 løk
  • 2 ss TineSmør
  • 1 ss karri
  • 2 boks hakket tomat hermetisk
  • 1 dl vann
  • 3 dl TINE Matfløte
  • 2 grønnsakbuljongterninger
  • 1 ts sukrin
  • ½ dl finhakket persille
  • Kald ostekrem:

    1 beger Snøfrisk Naturell , eller med dill
  • 3 ss TINE Lettrømme
  • Dryss:

    4 ss hakkede krydderurter

nellie 03-01-11 14:28

Sv: Kalkunrester
 
Vi har kalkungrytetradisjon.. Veldig enkelt og godt.
Smelt rikelig med smør, legg i kalkunkjøttet og la det surre litt. Hell over fløte og evt kalkunkraft om du har igjen noe av det og la det kose seg litt på middels varme.
Jo lengre jo bedre.
Jevn med JBK til ønsket tykkelse.

Også pleier vi å ha erter i:)

Synes det er en god løsning siden kalkunrester vel ikke akkurat pleier å være av den saftigste sorten. Blir veldig godt og saftig.


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:16.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no