![]() |
Fiskegrateng med laks
Oppskrift med bilder her
4 porsjoner: Ingredienser: 500 g laksefilet 2 ss smør 1 ts johannesbrødkjernemel (JBKM) 1 dl vann 2 dl fløte 3 dl revet ost 1/2 ts salt revet muskatnøtt 2 egg pofiber Fremgangsmåte: Skjær fisken i terninger. Smelt smøret i en kjele. Rør JBKM ut i vannet og ha det i kjelen under omrøring. Kok opp. Spe med ca halvparten av fløten og kok opp under omrøring før du har i resten av fløten. Kok sausen i noen minutter på svak varme. Rør inn 1 dl revet ost, og smak til med salt og muskatnøtt. Ta kjelen av varmen og rør inn egg og fiskebiter. Hell blandingen over i en liten ildfast form. Strø over pofiber og resten av osten. Stek ved 200 grader i ca 35 minutter. La retten hvile litt før servering. Server med kokte grønnsaker. |
Sv: Fiskegrateng med laks
det så kjeempegodt ut. jeg har savnet fiskegrateng så vanvittig. men hvor får jeg tak i dette polfiber?
|
Sv: Fiskegrateng med laks
Sitat:
|
Sv: Fiskegrateng med laks
Dette blir dagens middag. Gler meg! (Og det ville eg aldri gjort til ein "vanleg" fiskegrateng).
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:40. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no