![]() |
Lavkarbobrød UTEN laktose og egg - anyone?
Har spist Ingers rugbrød (som har hjulpet veldig mht vektkontroll) i en årrekke, men begynner å bli mektig lei av det. Er på jakt etter å bake et annet lavkarbobrød, men det må ikke inneholde melkeprodukter (som cottage cheese, creme fraiche, ost osv), og heller ikke egg.
Noen som har og vil dele? :confused: |
Sv: Lavkarbobrød UTEN laktose og egg - anyone?
Tåler du ikke egg?? Hvis ikke så hadde dette kanksje vært noe??
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=38229 Kun 2 egg og det smaker ikke eggete i det hele tatt ;) Men tror det er brød i kjernesunn mat boka som er uten egg.. skal sjekke det etter jobb ;) |
Sv: Lavkarbobrød UTEN laktose og egg - anyone?
Tåler nok ikke egg, nei. Uansett - takk for svar.
Det viser seg at Inger (hun med rugbrødene) har en egen variant av Ingers rugbrød, og den skal jeg prøve: Ingers rugbrød – variant 1 kg fin sammalt hvete ½ kg grov sammalt hvete 200 gr havregryn 150 gr linfrø 150 gr helkorn 1 liter kruskakli 50 gr gjær el. 1 pose tørrgjær 2,3 liter vann Samme framgangsmåte som for Ingers rugbrød: Legg plast over bakebollen, sett den på et lunt sted og la den heve i 1 time. Slå luften ut av deigen og la den heve 30 min. ekstra i bollen. Slå luften ut av deigen igjen og spa/hell deigen i tre smurte 2-liters former. Stekes på 220 grader nederst på plate i 45 min. Legg aluminiumsfolie over brødene og la de steke videre i 15 min. Brødene er litt fuktige inni, og de henger på kniven når du skjærer i dem, men slik skal de være. Dette brødet er skikkelig fibersterkt, og faktisk godt! |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:04. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no