![]() |
Kremet kyllingform
Oppskrift med bilder her
4 porsjoner: Ingredienser: 4 kyllingfiletèr 1 løk 2 paprika 2 hvitløksfedd 1 boks hermetiske hakkede tomater 1 dl vann 1 grønnsaksbuljongterning 1 ss tørkede urter* 1 klype revet muskatnøtt salt pepper 1 dl kremfløte revet ost Fremgangsmåte: Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og brun de lett i smør eller olje. Legg de deretter i en ildfast form. Rens og vask grønnsakene. Skjær løk og paprika i halve rundinger og riv hvitløken. Stek løken blank, tilsett paprika og stek noen minutter til. Ha det deretter i den ildfaste formen. Bland sånn at du får grønnsaker både over og under kyllingen. Ha hvitløk i pannen og stek i ca 30 sekunder. Tilsett deretter tomater, vann og krydderurter. Smuldre over buljongterningen og krydre med salt, pepper og muskat. Hell i fløten og rør godt. Kok opp, og la sausen småkoke i fem minutter. Hell sausen i den ildfaste formen og dekk med aluminiumsfolie. Stek midt i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter. Fjern deretter folien, strø over revet ost og stek videre i ca 15 minutter. Server med en grønn salat. *)Jeg brukte en urtekrydderblanding fra SantaMaria med bl.a persille, sennepsfrø, paprika, rosmarin, oregano, merian og koriander |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:22. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no