![]() |
Holdbarhet på konfekt og kaker?
Jeg vil ikke lage konfekt/kaker for tidlig. Spesielt konfekt dyppet i sjokolade vet jeg kan bli "grå". Men å lage en uke før jul går bra? Hvordan er holdbarheten på ting uten sukker og hvetemel?
|
Sv: Holdbarhet på konfekt og kaker?
Jeg har laget ferdig det som jeg skal ha til jul. Holder seg fine til over nyttår. Gjorde det samme i fjor :ja:
La konfekt stå kaldt, gjerne i kjøleskap eller fryser (ikke konfekt med gele i fryser) |
Sv: Holdbarhet på konfekt og kaker?
Jeg tror ikke gråheten på sjokolade nødvendigvis betyr at den er dårlig - ofte er det kun temperaturen som har vært feil og gitt den fargen.
|
Sv: Holdbarhet på konfekt og kaker?
Jeg sitter nå og printer ut alle de gode kakene/konfekten jeg skal lage til jul - og funderte litt på det samme som deg.
Har lyst til å bake peppernøtter i kveld, de inneholder fløte. Tro om jeg da må oppbevare de i kjøleskapet? Har 3 fine julebokser jeg vil fylle, men er redd for at noe kan bli dårlig. Lite plass i kjøleskapet... På den annen side er det kjekt å komme i gang med bakinga (bare jeg ikke spiser opp baksten innen jul :D |
Sv: Holdbarhet på konfekt og kaker?
Sitat:
Kjellerboden min fryser om vinteren! |
Sv: Holdbarhet på konfekt og kaker?
Hvis kjellerboden er så kald, skulle det ikke gjøre noe. Har selv lagt konfekten i kjøleskapet, men der er det ikke så god plass. Har et benkeskap som er kaldt, men frykter at det likevel blir for varmt (kunne jo målt temperaturen der).
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:07. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no