![]() |
Panerte koteletter - (Bilder)
Man kan panere det meste. Jeg har prøvd kylling, fisk, grønnsaker, og alt like godt. Denne gangen var det koteletter.
Man trenger:
Dypp kotelettene først i egg og så i paneringsblandingen. Ha i stekepannen som har en del smeltet smør i seg. Sjekk at det har festet seg på den ene siden før du vender og steker på den andre siden. Er du usikker, sjekk om den er stekt, men den er stort sett det når paneringen er ferdig. Smakte utrolig godt. Merket og at jeg ikke hadde problem med å spise fettranden på kotelettene, noe jeg normalt sett har. Den var godt panert og smakte godt. Bra og naturlig fett å få ned. Serveres med ønskede grønnsaker. |
Sv: Panerte koteletter - (Bilder)
Ser skikkelig nam nam ut :D
|
Sv: Panerte koteletter - (Bilder)
Ser kjempegodt ut! Jeg har litt problemer med å knuse baconchipsen så mye. Blenderen er ikke god nok til det uten at det er vann eller annen væske med.
|
Sv: Panerte koteletter - (Bilder)
jeg legger baconcrispen i en brødpose og kjevler over til det er bare smuler igjen:P
|
Sv: Panerte koteletter - (Bilder)
Jeg har sånn hakke boks til min blender, men før brukte jeg pose og "slegge". Funker det og.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 05:18. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no