![]() |
Olje egnet til majones-laging
Jeg har lyst til å lage majones, men er usikker på valg av olje. Kaldpresset olivenolje eller rapsolje synes jeg har for mye egensmak. Finnes det en OK nøytral olje til majoneslaging?
|
Sv: Olje egnet til majones-laging
Jeg har pleid å bruke vanlig soyaolje, ingen smak eller lukt av betydning :)
|
Sv: Olje egnet til majones-laging
Også den nøytrale cocosaen er bra :)
|
Sv: Olje egnet til majones-laging
Sitat:
|
Sv: Olje egnet til majones-laging
Avocadoolje skal visstnok være en av de beste til majones. Hvis man har god råd... ;)
|
Sv: Olje egnet til majones-laging
Sitat:
Det er lenge siden jeg prøvde, men det ble bra konsistens og smak :ja: |
Sv: Olje egnet til majones-laging
Har prøvd å lage av olivenolje, kanikke huske om det ble noe "bi"smak. MEN det jeg opplevde var at etter et par dager så fikk den et slikt blankt belegg på toppen, såg ut som fast fett? På fabrikken bruker de nom en eller annen stabilisator. Finnes det noe vi kan bruke?
Mvh grovsnus. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:21. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no