![]() |
Brente mandler med sukrin?
Er det noen som har erfaring med å lage brente mandler med sukrin? Vil den smelte og karamellisere seg som vanlig sukker, eller må jeg bite i det sure eplet og lage mander med ordentlig sukker og heller holde meg unna dem selv..?
|
Sv: Brente mandler med sukrin?
Sukrin karamelliserer seg desverre ikke....
|
Sv: Brente mandler med sukrin?
|
Sv: Brente mandler med sukrin?
Det er den oppskriften som Gerd linker til som de på funksjonellmat.no anbefaler (de som selger Sukrinvaremerket), så regner med at den er testet ut og "trygg":)
|
Sv: Brente mandler med sukrin?
Jeg har laget dem på den måten og det fungerte helt greit.
Det ble bedre når jeg fulgte den "vanlige sukker" oppskriften. 300g mandler 150g sukrin 1/2 dl vann 1-2 ss smør Bland sukrin, vann og mandler i stekepanen og la stå til det begynner å smelte. Når det har smeltet så blir ikke mandlene hvite slik dem blir med sukker men de fester seg liksom rundt dem, da rør jeg inn smøret og la dem avkjøle på bakepapir. Funker veldig bra! Har laget flere glass og gir som julegave i år. |
Sv: Brente mandler med sukrin?
Jeg laget det i fjor, det funket fint det. Sakte riktig også. Men de ble VELDIG harde!
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:48. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no