![]() |
Egg- og rekesalat
Oppskrift med bilder her
Ingredienser: 1 dl creme fraiche 1 dl aioli 3 stilker vårløk 200 g reker i lake (godt avsilt) 4 egg sitronpepper* Fremgangsmåte: Bland sammen creme fraiche og aioli. Rør inn finhakket vårløk og reker. Del eggene to ganger i eggdeleren, først på langs og så på tvers, og rør de inn. Smak til med sitronpepper. *Les innholdsfortegnelsen på sitronpepper-glasset. Den fra Toro (BlackBoy) inneholder bl.a sukker, mens den fra Hindu kun inneholder pepper, salt, sitronsyre, sitronaroma og sitronskall. |
Sv: Egg- og rekesalat
Såg veldig godt ut. Skal prøves.
Er generelt mere sukker i alt Black boy krydderet enn Hindu krydder (blandingskrydderne). |
Sv: Egg- og rekesalat
Jeg liker ikke reker, men testa denne i går, uten rekene da, og hadde 6 egg i.. nam nam :D
|
Sv: Egg- og rekesalat
Sitat:
Sitat:
|
Sv: Egg- og rekesalat
Jepp har planer om å prøve med skinke, men var så klart tom :D Så da ble det eggesalat og den var good :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:15. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no