![]() |
Ekte Guacamole
Dette er ekte guacamole, med et lite sting. Og ikke minst, verden beste!
2 store avocado 1 ss finhakket løk 1 stor tomat, flådd hakket og uten frø (eller 1 ss ketchup/tomatpure) 1 hakket hvitløksfedd 1 ss limesaft 1 ss hakket koriander Salt og pepper Skal egentlig knuses og blandes med gaffel, men jeg hiver alt i miksebollen til stavmikseren (inkl hel tomat og helt hvitløksfedd) og blander det godt. Smaker nesten best etter en dag eller to. :sikle: |
Sv: Ekte Guacamole
Kan den stå en stund altså? Leste nettopp om guacamole og der sto det at avocadoen begynner forrånelsesprosessen med en gang og at dersom man lar den stå over natten så er den nesten svart dagen etter. Derfor burde man spise opp alt med en gang sto det.
Da la jeg fra meg tanken på det prosjektet, men om den kan stå i kjøleskapet et par dager blir det jo noe annet... |
Sv: Ekte Guacamole
Den blir betydelig mørkere i fargen dag 2, men det er ikke noe farlig med den bare pga det. Dessuten hjelper innholdet av lime på å senke dette.
|
Sv: Ekte Guacamole
Sitat:
|
Sv: Ekte Guacamole
Det kan være sitron, men smaken blir helt klart best med fersk lime :ja:
|
Sv: Ekte Guacamole
Sitat:
|
Sv: Ekte Guacamole
Avokado og avokado-mos-produkter kan fryses :).
Har ikke prøvd det selv enda, men jeg leste inne på en slik mathjelp-side at man kunne fryse f.eks guacamole. Utseendemessig ble det ikke helt som ferskt, men smaken var den samme. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:12. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no