Avocado med laksesalat
Denne bruker jeg til lunch/snacks/forrett/kveldsmat, og den er smakfull, mettende og god:
Et lite stk røkelaks(ca 150 gram) litt finsnittet purre 1 pakke(sånn gjennomsiktig firkantet pakke) ekte majones 2 hardkokte egg 1 avocado Skjær røkelaks og hardkokte egg i fine bittesmå firkanter og bland med majones og purre. Del en avocado i to, skrap ut litt av kjøttet, legg i salaten og pynt med avocado kjøtt på toppen. Salaten blir best om den får stå over natta i kjøleskapet, og jeg pleier å bruke denne porsjonen til 2 avokadoer - altså 2 luncher tilsammen. Tips: hvis du vil få avocadoen til å stå pent på en tallerken skjærer du av litt av skallet i bunnen. Da står den stødt som fjell! Variasjon: Bytt purre og laks ut med tunfisk og rødløk Bon Apetit!! |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:46. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no