![]() |
Meirerismør til steking? (lchf)
Hva er best å bruke til steking og matlaging?
Noen sier kaldpresset rapsolje? Andre sier masse meierismør? |
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Kommer vel litt an på hva man skal steke og temperaturen, syns jeg!
Noen ganger kan kjøttet steke i oljemarinaden det har ligget i, fersk sopp er best i meierismør og andre ganger er cocosa like bra!:D |
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Et lurt triks er å ha i litt olje når man bruker meierismør på høy varme. Da spruter det ikke så fælt. Men da en olje som tåler varme. :)
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Klarnet smør er vel det beste synes jeg :)
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Jeg bruker bremykt - blanding av smør og olje :) - men også meierismør går det litt av her :)
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Jeg bruker stort sett cocosa, men også meierismør innimellom. Kommer litt an på hva som skal stekes :)
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Sitat:
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Sitat:
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Sitat:
Åja, jeg trodde det ville bli som å steke i soft flora liksom. |
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Sitat:
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Jeg bruker meierismør til det aller meste, siden jeg synes det smaker kjempegodt, men rapsolje til wok og tilsvarende som "trenger" olje. :)
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Sitat:
(Så lenge du får skilt ut melkeproteinet tåler dette høy varme. Unngå vann også så spruter det lite.) |
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Sitat:
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Sitat:
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Sitat:
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
tror jeg skal printe ut den modellen!!(og ha den med i veska, dele ut til alle smørkritikerne jeg møter) :-) -)
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Bor visst en predikant i meg likevel...har i det minste posta det på facebook profilen min ;)
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Sitat:
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Sitat:
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Ok - det står på pakken at den er egnet for steking og jeg har aldri hatt problemer med å steke i soft flora FØR i tiden - så derfor jeg lurte :)
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
1 Vedlegg
INGEN OVER, INGEN VEDSIDEN AV SPØR DU MEG;) hehe
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Veloppdragen og høflig som jeg er, skal jeg ikke si hva jeg syns det smaker!;)
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Jeg bruker rapsolje som jeg varmer forsiktig opp. Steker jeg på lav varme så bruker jeg smør. Triks for biff og sånn er jo å steke på høy varme først med olje og la det steke med ekstra smør på lavere temperatur etterpå.
Soft flora fungerer til alt, men margariner visstnok ikke så sunt som pakka vil ha det til å være. Jeg klarer ikke å bytte den til fordel for noe annet på brødskiva :eek: |
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Jeg gjorde et likte forsøk for meg selv her i jula. Jeg hamstret inn smør av ymse sorter, oljer og bremykt... MIN erfaring er at bremykt egner seg best til steking. I allefall på min komfyr. Jeg får penest stekeskorpe og sprøest stekeskorpe av bremykt. Så det så. Så jeg sverger heretter til bremykt når jeg skal steke. Smør når jeg skal smelte smør og olje til salat.
|
Sv: Meirerismør til steking? (lchf)
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:13. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no