![]() |
Sei med persillesaus (bilder )
Nok en fiskedag med oppskrift testing fra godfisk.
Dagens oppskrift er sei med persillesaus - men som vanlig har jeg gjort noen små endringer for tilpasse den til et lavkarbo måltid. Jeg brukte en fersk seifilet. 500 gram veide min -og vi er to til middag. Fjernet de groveste beia overst i ryggen -gjøres lett med en pinsett - og delte i passe serveringsstykker. Før jeg legger fisken i gryten hakker jeg en bunt persille. Smelter smør i stekepanne (m lokk) legger fisken i og har på litt salt og spanerer også litt fiskekrydder. Drysser persillen over fisken og heller så en boks med fløte over det hele. Lar det hele små putre i 10 min. http://4.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6c...0/DSCF0635.JPG http://2.bp.blogspot.com/_R2uyYl3H6c...0/DSCF0636.JPG Sei er en fisk som er relativt løs i fisken så jhadde nok vært lurt å salte den først og la saltet trekke inn i 30 min -dette gjør fisken litt fastere. Så lenge en er forsiktig når en tar fiske opp av gryten går det greit. Serveres med brokkoli. Dette var en rett som virkelig falt i smak -utrolige gode smaker sammen - denne får nok et lite favorittstempel. Er glad jeg har en rest til lunsj i morgen :) |
Sv: Sei med persillesaus (bilder )
takk for tipest. Har sei i fryseren, så skal prøves ut :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:17. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no