![]() |
Tynn, sprø pizzabunn
Oppskrift med bilder her.
4 porsjonspizzabunner: Ingredienser: 200 g philadelphia, romtemperert 70 g mykt smør 120-130 g melerstatning* 3 ss fiberhusk 50 g revet ost 1 ts salt 2 ts tørkede urter (f.eks basilikum og oregano) Fremgangsmåte: Ha philadelphia og smør i en bolle og rør sammen til en myk krem. Tilsett resten av ingrediensene og bruk hendene til å blande det raskt sammen (bruk gjerne engangshansker). Del deigen i fire baller og sett dem i kjøleskapet i 15-30 minutter. Kjevle hver ball til en flat runding på ca 20 cm i diameter. Bruk bakepapir under og plastfolie over. Fjern plastfolien og stek bunnen ved 200 grader varmluft i 5-7 minutter. Skal du bruke bunnen med en gang legger du på ønsket fyll og steker videre til osten har smeltet. Om du skal fryse dem lar du de først avkjøles på bakerist. Legg de deretter oppå hverandre med matpapir i mellom og putt i fryseren. Da kan du enkelt ta ut ønskede antall bunner. Bunnene trenger ikke å tines før bruk. *Jeg har laget dem både med Bakepro og Bakemiks og begge deler fungerer like bra. Denne gangen brukte jeg 70 g Bakemiks og resten Bakepro. Ca næringsinnhold pr bunn: Protein: 33 g - 30% Karbohydrat: 4 g - 4% Fett: 31 g - 66% Kcal: 431 Oppskrift på en enkel pizzasaus finner du her. |
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Den så fast og god ut! Takk! Må nok bestille meg bakemix, enten Bake Pro eller Ketolyse sin. Bake pro er vel rimeligst, 1 kilo for 292kr på gymgrossisten. Bake mix kosta 135 for 300 gram pluss dyr frakt.
Lurer på om man kan erstatte melet med halvparten soyamel og halvparten glutenmel. mener å ha lest det ett sted her inne. |
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Sitat:
I denne oppskriften tror jeg du kan bytte den ut med f.eks bare soyamel, eller f.eks soyaprotein :) |
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
å så bra! har savna sånn pizza. kanskje jeg skal lage den til helga jeg da :) tusen takk!
|
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Jeg laget denne bunnen i dag til lunsj! Og jeg syns den var knallgod! Anbefales!
|
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Skal testast, takk!
|
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Er to pizzabunner nok til en person? Så oppskrifta holder til to voksne eller?
|
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Sitat:
Sitat:
|
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Steker du alle 4 samtidig? Gleder meg til lørdag :D
|
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Sitat:
|
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Sitat:
Så da regner jeg med vi spiser to hver ;) 20 cm pizza er vel ikke så veldig mye. |
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Sitat:
|
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Oki. Da vet jeg det også :)
|
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Knallgod! Kjevlet den ut til en stor, har gumlet og spist :D
|
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Veldig god :)
Tok på pizzafyllet det var linket til, stekte baconterninger, cherrytomat, løk, fersk champignon,mozzarella og litt pesto :D |
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Denne var knallgod! Til og med godkjent og vel så det av mann og barn!
|
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Kjempegod!:)
|
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Dette skal prøves ut!
Så jo kjempe god ut =) |
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Laget denne idag. Brukte Tine smøreost med afrikansk paprika. En pk er nok til en halv opprkrift.
Det ble supergodt, Anbefales:D |
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Jaja, nå har mattrollet våknet da :lol:
Dette blir dagens middag! Hvis jeg kan bruke ketolyse sin soyaprotein.. TAkk Lisbeth :klem: |
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Ja, da har jeg bakt denne pizzabunnen med ketolyse soyaprotein. Den ble ikke så værst, men sikkert ennå bedre med bakemiksen..
Men denne jeg bakte hadde passet bedre til Paideig.. Den hadde passet perfekt til det faktisk :ja: |
Sv: Tynn, sprø pizzabunn
Denne må prøves :D Har brukt en annen oppskrift å er himmla lei bunnen der nå, så til uka skal jeg prøve den her med bakepro :)
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:20. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no