Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Middag (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Tynn, sprø pizzabunn (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=39670)

Lisbeth 18-01-11 16:02

Tynn, sprø pizzabunn
 
Oppskrift med bilder her.


4 porsjonspizzabunner:

Ingredienser:
200 g philadelphia, romtemperert
70 g mykt smør
120-130 g melerstatning*
3 ss fiberhusk
50 g revet ost
1 ts salt
2 ts tørkede urter (f.eks basilikum og oregano)


Fremgangsmåte:
Ha philadelphia og smør i en bolle og rør sammen til en myk krem.
Tilsett resten av ingrediensene og bruk hendene til å blande det raskt sammen (bruk gjerne engangshansker).
Del deigen i fire baller og sett dem i kjøleskapet i 15-30 minutter.
Kjevle hver ball til en flat runding på ca 20 cm i diameter. Bruk bakepapir under og plastfolie over.
Fjern plastfolien og stek bunnen ved 200 grader varmluft i 5-7 minutter.

Skal du bruke bunnen med en gang legger du på ønsket fyll og steker videre til osten har smeltet.

Om du skal fryse dem lar du de først avkjøles på bakerist. Legg de deretter oppå hverandre med matpapir i mellom og putt i fryseren. Da kan du enkelt ta ut ønskede antall bunner. Bunnene trenger ikke å tines før bruk.


*Jeg har laget dem både med Bakepro og Bakemiks og begge deler fungerer like bra. Denne gangen brukte jeg 70 g Bakemiks og resten Bakepro.


Ca næringsinnhold pr bunn:
Protein: 33 g - 30%
Karbohydrat: 4 g - 4%
Fett: 31 g - 66%
Kcal: 431


Oppskrift på en enkel pizzasaus finner du her.

Idarull 18-01-11 20:42

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Den så fast og god ut! Takk! Må nok bestille meg bakemix, enten Bake Pro eller Ketolyse sin. Bake pro er vel rimeligst, 1 kilo for 292kr på gymgrossisten. Bake mix kosta 135 for 300 gram pluss dyr frakt.

Lurer på om man kan erstatte melet med halvparten soyamel og halvparten glutenmel. mener å ha lest det ett sted her inne.

Lisbeth 18-01-11 21:13

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Idarull (Innlegg 1005448)
Den så fast og god ut! Takk! Må nok bestille meg bakemix, enten Bake Pro eller Ketolyse sin. Bake pro er vel rimeligst, 1 kilo for 292kr på gymgrossisten. Bake mix kosta 135 for 300 gram pluss dyr frakt.

Lurer på om man kan erstatte melet med halvparten soyamel og halvparten glutenmel. mener å ha lest det ett sted her inne.

Den er helt fast, og kan spises med en hånd ;)

I denne oppskriften tror jeg du kan bytte den ut med f.eks bare soyamel, eller f.eks soyaprotein :)

Idarull 18-01-11 21:13

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
å så bra! har savna sånn pizza. kanskje jeg skal lage den til helga jeg da :) tusen takk!

Idamor 19-01-11 14:39

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Jeg laget denne bunnen i dag til lunsj! Og jeg syns den var knallgod! Anbefales!

Furine 19-01-11 14:49

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Skal testast, takk!

LilleMill 20-01-11 01:01

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Er to pizzabunner nok til en person? Så oppskrifta holder til to voksne eller?

Lisbeth 20-01-11 08:52

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Idamor (Innlegg 1006029)
Jeg laget denne bunnen i dag til lunsj! Og jeg syns den var knallgod! Anbefales!

Takk for tilbakemelding :klem:

Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Milla83 (Innlegg 1006544)
Er to pizzabunner nok til en person? Så oppskrifta holder til to voksne eller?

Oppskriften gir 4 porsjonspizzaer..så den holder til 4 personer :)

Idarull 20-01-11 10:55

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Steker du alle 4 samtidig? Gleder meg til lørdag :D

Lisbeth 21-01-11 01:08

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Idarull (Innlegg 1006772)
Steker du alle 4 samtidig? Gleder meg til lørdag :D

Nei, jeg har stekt to og to.. (en bunn på hvert brett, og to brett samtidig).

LilleMill 21-01-11 02:21

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Lisbeth (Innlegg 1006599)
Takk for tilbakemelding :klem:


Oppskriften gir 4 porsjonspizzaer..så den holder til 4 personer :)

Men en porsjon og en person er ikke alltid det samme. Jeg spiser som regel to porsjoner hvertfall ;)

Så da regner jeg med vi spiser to hver ;) 20 cm pizza er vel ikke så veldig mye.

Lisbeth 21-01-11 07:39

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Milla83 (Innlegg 1007506)
Men en porsjon og en person er ikke alltid det samme. Jeg spiser som regel to porsjoner hvertfall ;)

Så da regner jeg med vi spiser to hver ;) 20 cm pizza er vel ikke så veldig mye.

Og orker dere ikke å spise alt kan restene varmes til lunsj dagen etter ;)

Idarull 21-01-11 13:03

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Oki. Da vet jeg det også :)

Charlott 21-01-11 19:42

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Knallgod! Kjevlet den ut til en stor, har gumlet og spist :D

LilleMill 21-01-11 20:25

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Veldig god :)

Tok på pizzafyllet det var linket til, stekte baconterninger, cherrytomat, løk, fersk champignon,mozzarella og litt pesto :D

Ildern 24-01-11 23:01

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Denne var knallgod! Til og med godkjent og vel så det av mann og barn!

Gracilis 29-01-11 20:06

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Kjempegod!:)

kp88 03-02-11 03:38

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Dette skal prøves ut!
Så jo kjempe god ut =)

Timiane 10-02-11 19:43

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Laget denne idag. Brukte Tine smøreost med afrikansk paprika. En pk er nok til en halv opprkrift.
Det ble supergodt, Anbefales:D

Tone-G 10-04-11 09:03

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Jaja, nå har mattrollet våknet da :lol:

Dette blir dagens middag! Hvis jeg kan bruke ketolyse sin soyaprotein..

TAkk Lisbeth :klem:

Tone-G 10-04-11 14:23

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Ja, da har jeg bakt denne pizzabunnen med ketolyse soyaprotein. Den ble ikke så værst, men sikkert ennå bedre med bakemiksen..

Men denne jeg bakte hadde passet bedre til Paideig.. Den hadde passet perfekt til det faktisk :ja:

Sol-Angelica 16-04-11 23:22

Sv: Tynn, sprø pizzabunn
 
Denne må prøves :D Har brukt en annen oppskrift å er himmla lei bunnen der nå, så til uka skal jeg prøve den her med bakepro :)


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:20.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no