Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Ketolysekuren (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Ulike oljer som man trenger? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=39726)

Kanskje 19-01-11 23:44

Ulike oljer som man trenger?
 
Jeg har forstått det slik at jeg bør kjøpe inn Udos choise. Men er dette en olje man bruker i matlagingen istedenfor f.eks olivenolje, eller bare i smootier?
Det finnes også kokos olje men leser at den smaker veldig kokos. og at Udos er anbefalt istedenfor

Må jeg kjøpe inn flere typer oljer til ulike bruksområder? og i såfall hvilke? Eller klarer jeg meg med mitt meierismør?

ada-emilie 19-01-11 23:52

Sv: Ulike oljer som man trenger?
 
Du kan bruke udos bare, men hvis du steker noe må du bruke noe annet. Smør eller cocosa f.eks.

lifejack 20-01-11 01:01

Sv: Ulike oljer som man trenger?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Kanskje (Innlegg 1006519)
Jeg har forstått det slik at jeg bør kjøpe inn Udos choise. Men er dette en olje man bruker i matlagingen istedenfor f.eks olivenolje, eller bare i smootier?
Det finnes også kokos olje men leser at den smaker veldig kokos. og at Udos er anbefalt istedenfor

Må jeg kjøpe inn flere typer oljer til ulike bruksområder? og i såfall hvilke? Eller klarer jeg meg med mitt meierismør?

Du velger selv om du vil kjøpe Udo's Choice, men den er ikke et must på Ketolysekuren. Hvis du tåler fet fisk så kan du med fordel velge å spise det istedet.
Udo's Choice skal aldri brukes til steking/oppvarming pga sitt høye innhold av flerumettet fett, men kan tilsettes varme retter når de er klare til servering.
Det finnes to typer cocosa, én med smak, og en uten.
Sakset fra soma.no:
"Bruk/dosering

Cocosa Pure Coconut Oil: Bytt ut din vanlige stekeolje med denne. Den er uten smak og lukt, tåler høyere temperaturer og er ideell til matlaging.
Cocosa Extra Virgin Coconut Oil: Er kaldpresset av ferskt kokoskjøtt og har et bredt spekter av vitaminer, mineraler og antioksidanter. Den har en nydelig duft og smak av kokos og er derfor god å innta bar, på brødskiven, i shaker/ smoothies, bakverk, til baking og steking ved lave temperatur - kan også blandes med smør eller annet stekefett."

Smør og cocosa er gode alternativer å steke i:)

Kanskje 20-01-11 12:08

Sv: Ulike oljer som man trenger?
 
takk folkens :-)


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:22.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no