![]() |
Butterdeig?
Jeg lurer på om man kan lage butterdeig med noen av disse ingrediensene:
- kokosmel - soyamel - glutenmel - malte nøtter - soyaprotein - pofiber - fullkornsmel takk! |
Sv: Butterdeig?
Har du testa ut noen av de eller?
Jeg har sitti i nesten en hel time å sett etter Croissant-oppskrifter fordi jeg fikk så lyst til å lage noe wienerbrøaktig. Fant oppskriften her på vanlige og lurte på om ikke jeg skulle forsøke lavkarboisere den med glutenmel og sukrin. |
Sv: Butterdeig?
Nei har ikke prøvd! Men kan prøve med mandelmel eller glutenmel tror jeg er best. Si ifra hvis du prøver!
|
Sv: Butterdeig?
Følger spent med...:p
|
Sv: Butterdeig?
Sitat:
|
Sv: Butterdeig?
Jeg har ikke testet, men her er en oppskrift på lavkarbo croissants. Men ene ingrediensen aner jeg ikke hva er: http://www.lowcarb360.com/jays-low-carb-croissants.html
Mulig den kan tilpasses? Cream of tartar har de på lavkarbo-torget.no....og lurer på om en kan få det på apotek (kremortartari). Men hva er mrs dash? |
Sv: Butterdeig?
Sitat:
|
Sv: Butterdeig?
Sitat:
|
Sv: Butterdeig?
Sitat:
|
Sv: Butterdeig?
Om ein snakkar om butterdeig, kva med tertedeiga Lisbeth har brukt her.
|
Sv: Butterdeig?
Sitat:
|
Sv: Butterdeig?
Sitat:
|
Sv: Butterdeig?
Sitat:
|
Sv: Butterdeig?
Sitat:
|
Sv: Butterdeig?
Sitat:
Jays er Atkins revolution rolls og har ikke noe med smørdeig å gjøre. |
Sv: Butterdeig?
Sitat:
Dei Atkins revolution rolls har eg sett oppskrifta på før, då eg jakta på oppskrift på croissantar. Men dette blir vel meir som oopsiar? |
Sv: Butterdeig?
Bruker dere soyamel eller soyaprotein istedenfor bakepro og bakemiks? Mm croissant med sjokoladebiter!
|
Sv: Butterdeig?
Sitat:
|
Sv: Butterdeig?
Jeg brukte 125g med kokosmel og 125g glutemel istedenfo 250g hvetemel. Jeg brukte 1,3dl fløte og 1,5dl vann. Istedenfor sukker brukte jeg 2ss sukrin. Jeg fulgte oppskriften, men ser at det skulle ha vert litt smør i deigen slik at den ble smidigere. I tillegg skulle smøret og deigen vært kaldt siden det var lettere å kjevle da. Jeg skulle ha gjort alle brettingene og forming av croissantene samme dagen slik at de kunne heve seg med det lille karbene det va de neste dagene i kjøleskap da de hevet seg lite. Jeg hadde Cloetta i hver og de smakte ok.
|
Sv: Butterdeig?
Kokosmel suger kanskje til seg litt mer fukt,så kanskje bruke noe annet neste gang? Jeg har enda ikke prøvd.
|
Sv: Butterdeig?
Tenker jeg skal prøve igjen med bare glutenmel. Da blir det PI karber per stk, som ikke er så ille med tanke på at det er brødbankst :)
|
Sv: Butterdeig?
Sitat:
|
Sv: Butterdeig?
Jeg fant en oppskrift på noe som ser ut som butterdeig her: http://comfybelly.com/2011/03/hamant...rim/#more-4688
Hu kaller det for pastry, så da er det vel riktig. Kanskje man kan lage horn av dette. Fylle opp med ost, skinke og ketchup inni. NAM! |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:00. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no