![]() |
Pizzabunn...
vi skal jo ikke ha hvetemel, men hvorfor bytter man ikke ut hvetemelet i deigen med glutenmel? vil ikke det bli bra? samme med brød osv da... om vi kan spise glutenmel, så går det vel bra å bare bytte ut hvetemelet, og så skal det vel smake ordentlig pizzabunn/brød osv... jeg har ikke prøvd altså, bare lurer om det er en grunn til at ingen gjør det?
|
Sv: pizzabunn...
Du kan ikke bytte ut hvetemel med glutenmel da den nesten bare har proteiner. Dessuten er det jo 20 kh pr 100 gram i det melet også. Så det er jo begrensa hvor mye glutenmel du kan bruke. Men uansett vil ikke glutenmelet heve så godt. Anbefalt er vel å bruke ca 20% glutenmel i stede for hvetemel
|
Sv: Pizzabunn...
ok... da lærte jeg noe nytt i dag også. :D
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:32. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no