![]() |
Tapas?
Heisann
Skal ha gjester til tapas i morgen, og siden jeg er ny på denne lavkarbodietten har jeg satt sammen noe jeg tror er ok. Kjøttboller med chorizo og fetaost Djevelegg - egg fylt med tabasco, kremost og chili Scampi med bacon Spekeskinkechips med kamskjell og blomkålpurè Biffterninger med parmesan og pesto Rødløk og cheddar Aioli Guacamole Er dette ok retter som jeg kan spise også eller er jeg helt på villspor? Tar veldig gjerne i mot tips til annen tapas også. Håper på hjelp, helst i dag ;) |
Sv: Tapas!
Sitat:
Noen store champignoner Ta ut stilkene I hatten legger du etpar små biter chorizo-pølse (jacobs utvalgte - lite karber) Etpar små marinerte feta Litt kryddersmør Topp med ost og inn i ovnen til osten er smeltet og fin Champignonene holder fasongen bedre om hver pakkes inn i aluminiumsfolie, men dette er ikke helt nødvendig. Legger alle i en ildfast form og legger folie litt løst rundt. |
Sv: Tapas?
Så veldig bra ut!:sikle:
Scroller du heeelt nederst på siden finner du mange forslag til lavkarbo- tapas!:) |
Sv: Tapas?
Jeg fikk lyst og komme :)
Jeg har akkurat laget kjøttboller med choriso og feta, hatt i litt hviltøk, chilli og lime krydder, pepper og paprikakrydder og litt sorte olivenbiter. Fantastisk godt ble det. Blandet bare med egg. ikke noe melerstatning eller sånn. |
Sv: Tapas?
Hei!
Tapas er nam nam og perfekt lavkarbo synes jeg! Hvis du føler du kan tillate deg litt paprika, vil jeg anbefale fylt søt paprika. Superenkelt også! Du gjør så her; 1 del feta ( den i kartong) blandes med en del kremost. Tilsett deretter hvitløk, salt og pepper og bland sammen. Ha blandingen i en pose, klipp hull i enden og sprøyt inn i paprikaen ( renses først!) La ligge litt i kjøleskapet. Skjær i skiver før serveringen! Lykke til ! |
Sv: Tapas?
Dette så snadder ut. Tusen takk for gode svar. Denne nettsiden er bare gull verdt altså :D
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:51. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no