Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Middag (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Karri Kylling (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=402)

Nille 24-02-04 21:05

Karri Kylling
 
4 personer1/2 kg kyllingbryst eller lårstrykker (jeg har brukt 1 pakke 750 gr kyllingbryst)

KARRISAUS:


4
ss karripasta eller karrikrydder (det blir best med karripasta/currypaste)
2
ss Soya saus
2
ss finhakket hvitløk
2
ss finhakket ingefær
2
ss tørr cherry eller risvin/sake
4
ts søtstoff (pulver)
1 ts salt
2
ts sesamolje Forvarm ovn til 250 C. Legg kyllingstykker i ildfast form.Bland alle ingredienser til sausen og bland godt med kyllingstykkene. Se etter at kyllingstykkene er godt dekket.Stek i ovenen 15 min. ta ut, snu stykkene og stek i 15 min. til.

Kyllingen kan serveres som den er, med salat, blomkålstappe (Også god kald oppkåret i biter i salater, tynnskåret i wraps/sandwich etc)

Hvis man ønsker saus tar man ut kyllingstykkene, skraper av sausen og freser den opp i formen sammen med litt kremfløte !! NAM-NAM


uhan 31-03-05 09:13

Å nam nam ... Nille
Dette så godt ut.. Har du noen formening om hvor mange karber. den inneholder? Jeg er helt på jordet når det gjelder å regne ut sånt. :)

Nille 31-03-05 10:51

Denne her er gørrsterk, så jeg spiser ikke så mye av marinaden. Skraper av så mye som mulig :o og har bare en spiseskje ca. i litt fløte som saus. Derfor har jeg ikke regnet ut karbene.

Skal regne på det når jeg kommer hjem i dag ! :D

uhan 31-03-05 11:30

Hei Nille.... Jeppp det var det jeg så :) Har savnet noe skikkelig sterkt ganske lenge nå


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:01.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no