![]() |
Karri Kylling
4 personer1/2 kg kyllingbryst eller lårstrykker (jeg har brukt 1 pakke 750 gr kyllingbryst)
KARRISAUS: 4 ss karripasta eller karrikrydder (det blir best med karripasta/currypaste) 2 ss Soya saus 2 ss finhakket hvitløk 2 ss finhakket ingefær 2 ss tørr cherry eller risvin/sake 4 ts søtstoff (pulver) 1 ts salt 2 ts sesamolje Forvarm ovn til 250 C. Legg kyllingstykker i ildfast form.Bland alle ingredienser til sausen og bland godt med kyllingstykkene. Se etter at kyllingstykkene er godt dekket.Stek i ovenen 15 min. ta ut, snu stykkene og stek i 15 min. til. Kyllingen kan serveres som den er, med salat, blomkålstappe (Også god kald oppkåret i biter i salater, tynnskåret i wraps/sandwich etc) Hvis man ønsker saus tar man ut kyllingstykkene, skraper av sausen og freser den opp i formen sammen med litt kremfløte !! NAM-NAM |
Å nam nam ... Nille
Dette så godt ut.. Har du noen formening om hvor mange karber. den inneholder? Jeg er helt på jordet når det gjelder å regne ut sånt. :) |
Denne her er gørrsterk, så jeg spiser ikke så mye av marinaden. Skraper av så mye som mulig :o og har bare en spiseskje ca. i litt fløte som saus. Derfor har jeg ikke regnet ut karbene.
Skal regne på det når jeg kommer hjem i dag ! :D |
Hei Nille.... Jeppp det var det jeg så :) Har savnet noe skikkelig sterkt ganske lenge nå
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:01. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no