![]() |
Pizzabunn uten ulike bakemixer?
Går det an å lage en sprø pizzabunn Uten "bakemix" og slikt? Med noe som helsekosten selger? har veldig lyst å prøve meg på pizza, men får ikke tak i slike mixer.:confused:
kikket på et google søk, men der dukket mixene opp. |
Sv: Pizzabunn uten ulike bakemixer?
Du kan jo prøve denne: http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=20273
|
Sv: Pizzabunn uten ulike bakemixer?
Eller denne, jeg syns faktisk dette er den beste lavkarbobunnen jeg har smakt, og fryktelig enkel.. Blomkålpizza
Det høres rart ut, og med en gang jeg tok den ut av ovnen, syntes jeg det lukta litt blomkål, men etter en bit, så smaker det bare pizza. Samboern skjønte ikke at han spiste blomkål i det hele tatt :D kommer sikkert an på hvor 'smaksfullt' toppinga er også.. |
Sv: Pizzabunn uten ulike bakemixer?
Sitat:
Gleder meg til og teste denne :D Takk !! |
Sv: Pizzabunn uten ulike bakemixer?
Mange gode tips her :) Men hva er favoritt fyllet deres da??
og hva bruker dere som "tomatsaus"? :P |
Sv: Pizzabunn uten ulike bakemixer?
Jeg har salsasaus (de glassene) underst og har kylling, pepperoni og ost på. Nam!
|
Sv: Pizzabunn uten ulike bakemixer?
Jeg steker litt raspa ost i ei paiform først... så bruker jeg det som bunn :ja: Legger på pizzasaus, kjøtt og det jeg måtte ønske. Topper det igjen med ost... Digg :D
|
Sv: Pizzabunn uten ulike bakemixer?
Sitat:
|
Sv: Pizzabunn uten ulike bakemixer?
Sitat:
|
Sv: Pizzabunn uten ulike bakemixer?
Ziggylappene er geniale til minipizzaer (eller du kan lage stor pizza, men da er det vanskeligere å få sprø bunn.)
|
Sv: Pizzabunn uten ulike bakemixer?
Jeg kom over en oppskrift som jeg mikset litt sammen med en annen og fikk en veldig god pizzabunn:
Pizzabunn 4 egg 4 ss kremfløte 2 ss olje 1 ts bakepulver 2 ss fiberhusk 2 dl revet ost 2-3 ss sesamfrø Salt Oregano Ingrediensene blandet jeg sammen i en bolle og lot røren stå i ca. 15 minutter for å svelle. Det blir en tykk, litt klissete masse som jeg smurte utover med en slikkepott på en bakepapirkledd langpanne. Inn i ovnen på 250 grader til bunnen var blitt fint brun. Da tok jeg den ut og la på fyll og fortsatte å steke til osten på toppen var smeltet. Bilde på bloggen min HER :) |
Sv: Pizzabunn uten ulike bakemixer?
Sitat:
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:10. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no