![]() |
JBK vs Thick-It-Up ?
Heisann.
Sliter litt med at JBK gir en veldig glatt smak i munnen. Men synes den er gull å bruke i sauser osv for å få den litt tjukkere. Da sparer man mye karber ved å blande vann med fløte og JBK. Men som sagt, den glatte smaken takler jeg ikke, så det blir liksom ikke noe særlig likevel. Kom derfor over ett annet middel på lavkarbotorget. Noen som har prøvd dette: http://www.lavkarbo-torget.no/index....=product&id=76 Hvordan er dette i forhold? Samme greia? Marius |
Sv: JBK vs Thick-It-Up ?
Jeg svarer egentlig ikke på det du spør om. Men har hatt samme følelsen av jbk, dvs at den blir litt ekkel i konststens spesielt i grøt. Jeg tilsetter et egg, og den blir tykkere og litt mere grøtete. Vet ikke om dette er noe til hjelp men..
|
Sv: JBK vs Thick-It-Up ?
den har jo mye mer karber da.. en halv teskjei har 1 gram karbo av 1,7 gram... så det er ganske mye karber i da :p i følge mine utregninger blir det da 59% karber ? :|
|
Sv: JBK vs Thick-It-Up ?
Sitat:
Jeg må bruke værtfall 1 dl ekstra fløte om den skal kokes tjukk. For da blir det borte mye i tjukningsprossessen. Hehe. Og 1 dl fløte er mye mer enn 1 kh:D |
Sv: JBK vs Thick-It-Up ?
Men kan jo funke å bruke en eggeplomme som sagt over her også:)
|
Sv: JBK vs Thick-It-Up ?
Sitat:
Men jeg vet jo ikke. Men jeg tipper det:) |
Sv: JBK vs Thick-It-Up ?
sant nok.. men 173 kr for den lille boksen? (inkl frak)...? :P da hadde jeg brukt egg tror jeg, hehe :P
|
Sv: JBK vs Thick-It-Up ?
Jeg bruker også egg for og tykne, men da må det ikke koke etterpå:)
|
Sv: JBK vs Thick-It-Up ?
nå var det ikke prisen jeg lurte på, men om noen har brukt dette og hvordan er det i forhold til JBK?
|
Sv: JBK vs Thick-It-Up ?
Nei det var kanskje ikke det, vet bare flere ikke har giddet å bestille fra den siden der pga dyr frakt etc.. :) Men men..
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:50. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no