Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål om matvarer og oppskrifter (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Noen som har prøvd denne whippingen? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=40772)

Tøsa! 16-02-11 20:57

Noen som har prøvd denne whippingen?
 
1 karb per 100 gram... Erstatter fløte.
Kan piskes til krem.



http://img8.custompublish.com/getfil...20_580x446.jpg

LineJM 16-02-11 21:06

Sv: Noen som har prøvd denne whippingen?
 
Hmm nei. Har for lenge siden prøvd krem på sprayboks fra samme produsent og ikke likt den. Men det sier jo ingenting om denne da :rolleyes:

Ble også litt skeptisk til innholdet i denne.


Condito Whipping
Ingredienser:

Vann, herdet vegetabilsk olje 25% (palmekjerne), sorbitol, emulgator (E472b, E332,E472e), stabilisator (E460,E466,E340), melkeprotein (0,65%), lecitin, aroma, fargestoff (E160a).
Laktoseinnhold mindre enn 0,01g.
Næringsinnhold per 100 g:Energi 999kJ (243kcal), protein 0,6g, karbohydrat 1,6g, fett 26g
Kan oppbevares både på kjøle- og tørrlager
Benytt WHIPPING i alle de anledninger der du ellers bruker kremfløte. Whipping må være kjøleskapskald før pisking.

kennygirl 16-02-11 21:12

Sv: Noen som har prøvd denne whippingen?
 
Jeg har prøvd den og den er ganske god på smak...
Konsistensen er litt feit, får litt samme feeling som når jeg drikker kaffe med kokosa - fettet sitter igjen på leppene og lypsyl blir overflødig :P :P ha ha

TrillTrall 16-02-11 21:26

Sv: Noen som har prøvd denne whippingen?
 
Ikke f*** om jeg har i meg det der. Har du sett innholdsfortegnelsen!? Det kryr av e-stoffer og annet rart. Nei, takke meg til ren fløte. :)

Julie 16-02-11 22:08

Sv: Noen som har prøvd denne whippingen?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av TrillTrall (Innlegg 1032217)
Ikke f*** om jeg har i meg det der. Har du sett innholdsfortegnelsen!? Det kryr av e-stoffer og annet rart. Nei, takke meg til ren fløte. :)

Signerer!

Nerthus 16-02-11 22:09

Sv: Noen som har prøvd denne whippingen?
 
Tror jeg havna inne på denne tråden pga misforståelse av overskriften... :p

Fredrikke07 17-02-11 10:42

Sv: Noen som har prøvd denne whippingen?
 
Hvor får man kjøpt denne?

lillemeg88 17-02-11 10:52

Sv: Noen som har prøvd denne whippingen?
 
jeg har sett den på meny ihvertfall

Tøsa! 19-02-11 10:57

Sv: Noen som har prøvd denne whippingen?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av TrillTrall (Innlegg 1032217)
Ikke f*** om jeg har i meg det der. Har du sett innholdsfortegnelsen!? Det kryr av e-stoffer og annet rart. Nei, takke meg til ren fløte. :)

Har ikke så god kjennskap til de estoffene der, men i prinsippet er jeg enig med deg. Jeg prøver å spise mest mulig naturlige råvarer jeg og, men nå skal jeg ned i vekt, og da driter jeg i de e-stoffene en liten periode...

Gracella 19-02-11 14:34

Sv: Noen som har prøvd denne whippingen?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Tøsa! (Innlegg 1034284)
Har ikke så god kjennskap til de estoffene der, men i prinsippet er jeg enig med deg. Jeg prøver å spise mest mulig naturlige råvarer jeg og, men nå skal jeg ned i vekt, og da driter jeg i de e-stoffene en liten periode...

Jeg ville vært mer bekymret for den herdede vegetabilske oljen! :eek:
Kan ikke fatte at du ikke vil bruke fløte, men hver sine valg...

(Hvor mye fløte spiser/drikke du siden du tror at du kommer til å gå ned i vekt av denne?)

Tøsa! 20-02-11 13:34

Sv: Noen som har prøvd denne whippingen?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Gracella (Innlegg 1034508)
Jeg ville vært mer bekymret for den herdede vegetabilske oljen! :eek:
Kan ikke fatte at du ikke vil bruke fløte, men hver sine valg...

(Hvor mye fløte spiser/drikke du siden du tror at du kommer til å gå ned i vekt av denne?)

Hvorfor tror du jeg spør her inne da?


Jeg bruker mye fløte i kaffen, og også i maten.
Med tanke på at en liten boks fløte er 9 karbs, og en tilsvarende mengde av denne er 3 karbs så utgjør det jo en del...

LineJM 20-02-11 13:42

Sv: Noen som har prøvd denne whippingen?
 
Hvis du syns den er god og det funker for deg så er det vel egentlig ikke noe stort problem. Det er jo du som bestemmer hva du vil spise. :)
Jeg drikker helst svart kaffe jeg, så det blir ikke regnet med i karbinntaket for meg hvis ikke noen minner meg på det. Eventuellt så kan du ha mindre fløte i kaffen? *løpe å gjemme seg*

Gracella 20-02-11 14:30

Sv: Noen som har prøvd denne whippingen?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Tøsa! (Innlegg 1035418)
Hvorfor tror du jeg spør her inne da?


Jeg bruker mye fløte i kaffen, og også i maten.
Med tanke på at en liten boks fløte er 9 karbs, og en tilsvarende mengde av denne er 3 karbs så utgjør det jo en del...

Joda, det er greit å spørre.
Jeg bruker ca en uke på å drikke opp en pakke fløte i kaffe og som fett"forsterker" i f.eks yoghurt. Det blir ca 1 g karbo om dagen.
Derfor spurte jeg deg hvor mye du drakk ;)

lifejack 20-02-11 14:37

Sv: Noen som har prøvd denne whippingen?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av Nerthus (Innlegg 1032267)
Tror jeg havna inne på denne tråden pga misforståelse av overskriften... :p

:lol:

Marygold 20-02-11 22:33

Sv: Noen som har prøvd denne whippingen?
 
Jeg har prøvd den, men til å lage fromajkake etter tips fra en kusine som har ei datter som er laktoseintolerang.
Senest i går brukte jeg whipping, og jeg er veldig fornøyd !

Det blir ikke helt det samme som fløte, og når den piskes blir den plutselig veldig pisket (overpisket ????), så synes jeg den har en litt merkelig ettersmak, men det er jeg alene om i familien, og det var mest før fromasjen hadde stivnet. Den var best etter ei natt i kjøleksapet.

Men, for min del funker den kjempegodt, og blir nok å utforske mer med den når jeg har tid og anledning :)

Tøsa! 21-02-11 12:46

Sv: Noen som har prøvd denne whippingen?
 
Ja den smaker litt rart... men spørs om jeg får prøve å kutte ned på fløteforbruket da istedet for å gå over til denne...
Den var kjempegod i kaffe da, bedre enn fløte faktisk!


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:53.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no