![]() |
Sprengt torsk med sellerirot
Så annonse fra en butikk her en dag at de hadde sprengt torsk på tilbud og måtte bare av sted å få tak i det. Utrolig lenge siden vi har hatt det, Faktisk ikke siden siden jeg begynte på lavkarbo så utfordringen denne gang var tilbehøret - poteter og gulrøtter pleide være fast følge, men det går jo ikke nå lenger.
Etter fiskebutikken hadde jeg en tur via innvandrer butikken "min " og der fikk jeg blandt annet hel sellerirot -og noen fantastisk vårløk, så disse ble innlemmet i middags planene. Torsken legges i kokende vann- ha gjerne noen dråper edikk i vannet, dette gjør fisken ekstra hvit i kjøttet - gi det hele et oppkok og trekk deretter gryten til side for videre trekking i 5-6 minutter Sellerirotmos har vist seg å være godt til fisk tidligere, så det ble laget. Sellerien koker i fløte, moses m stavmikser når mør. Vårløkene ble delt i 3 og gitt et minutt i kokende vann. Siste, og som prikken over " i'en " er eggesmør. Hardkok 4 egg, og del de i små terninger - smelt smør og bland egg og finhakket persille i det smeltete smøret og bland det forsiktig. http://4.bp.blogspot.com/-uRGk5JHi6z...0/DSCF0729.JPG Eggene og vårløken gir farge til et ellers "hvitt" måltid - Fantastiske smaker sammen |
Sv: Sprengt torsk med sellerirot
Ohh...ser lekkert ut!
|
Sv: Sprengt torsk med sellerirot
Takk for middagstips, det så så godt at det ble middagen min i dag, nå er jeg salig fornøyd og mett!
Lagde den med vanlig torskebit, for det var det jeg hadde. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:57. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no