![]() |
Jippi!
jeg har klaget på å ikke gå ned i vekt.
har begynt så smått på fakir diett. nå har jeg fått på meg bukse jeg ikke har fått på meg på rundt 1-1.5 år. det er mulig å gå ned i str på klær uten at vekta rikker seg. i tillegg er ketolysestixen blitt negativ. har hørt at når mann har vært i ketolyse en stund og kroppen har kvittet seg med ketonene så trenger det ikke vises på ketostixen mer. Alle som bekjymrer seg om å være i ketolyse, dert rt mulig at den til slutt ikke er positiv. vi går fortsatt ned. alle som har stått stille over tid, som meg, i 4-5 uker. prøv fakir noen dager evt 1-3 uker. super kick start på forbrenningen, tydeligvis. har ikke vært så lykkelig på leeenge. |
Sv: Jippi!!!
gratulerer :)
|
Sv: Jippi!!!
Så bra :heia:
PS: det heter ketose ;) (Ketolyse er navnet på en kur :ja:) |
Sv: Jippi!!!
Herligste følelsen det vel! Schmokk så passet buksa! :D
|
Sv: Jippi!!!
jeg veit, det ble mange skrive feil i tråden,men regner med de fleste forsto allikevel hehe.
gadd ikke rette på dem for tråden var allerede lagt inn :) |
Sv: Jippi!!!
Står det om fakir"dietten" i GI-0?
|
Sv: Jippi!!!
Sitat:
|
Sv: Jippi!!!
nei dessverre tror ikke det foruten en oppskrift på fakirbiff a la wallenberg.
det er en enkel kost med fakir. du spiser rent kjøtt,helst fettet kjøtt 3-4 ganger daglig med vann til. når vekten begynner å bevege seg til der du vil begynner du pent å forske videre på andre varer. skaldeman anbefaler 1-3 uker på kuren,i løpet av den tiden vil du merke forskjell. |
Sv: Jippi!!!
Sitat:
|
Sv: Jippi!!!
ps: det skal være 3 deler kjøtt, en del fett og vann.
jeg unner meg kaffe oxo jeg :) |
Sv: Jippi!!!
Takktakk, hehe^^
Får hive meg på vinterferieturen med foreldrene mine, som skal dagstur til sverige, og kjøpe masse godt kjøtt da. Men hvor skal den ene delen fett komme fra? Fløte f.eks? |
Sv: Jippi!!!
Sitat:
Gerd Moderator |
Sv: Jippi!!!
ja skal ha det i hode til neste gang;)
|
Sv: Jippi!!!
nei bare litt ekstra fett på kylling,svinefilet som er mager, egg går faktisk under kjøttmat så det kan du oxo spise, men husk ikke noe annet en rent fett på kjøttet.
jeg bruker å lage fakirbiffer: 1 kg svinekjøttdeig,5 dl remfløte,10 eggeplommer, salte og peppre etter smak, denne oppskriften ga meg 10 store kjøttkaker. ellers er det koteletter med mye fett på som jeg er glad i. |
Sv: Jippi!!!
Sitat:
Og jeg som hadde for vane(før jeg la om til lavkarbo) å skjære vekk fettet, hehe. Tror jeg må lese litt mer i GI 0 og kanskje skaffe Spis deg ned i vekt. |
Sv: Jippi!!!
hehe det er det vi fleste har gjort tenker jeg:)
i boken "hvorfor går jeg ikke ned i vekt" er oxo fin, der står det en haug med spm og svar. i spis deg ned i vekt er det ingen oppskrifter bare om hvordan lære å kjenne sin kropp og hvordan ting henger sammen, fin den oxo da. men kokeboken er super. utrolig fine bilder, du får tennene til å gå i vann, og utrolig enkle oppskrifter. |
Sv: Jippi!!!
Sitat:
For var noen som fortalte det, og jeg har GI 0. Så jeg ble så usikker:P |
Sv: Jippi!!!
ja mesteparten er nok det.
har ikke sjekket opp det jeg. liker å se bilder for da vet jeg hvordan det ser ut det jeg skal lage. frister mer da, synes jeg da. men dette gjelder jo ikke alle. |
Sv: Jippi!!!
Jeg ble litt forvirret na. Mener du at du kun spiser kjott/flesk til alle maltider na elller supplerer du med f.eks. gronnsaker ?
Er det det du kaller fakirkost ? |
Sv: Jippi!!!
Sitat:
|
Sv: Jippi!!!
charlott har helt rett :)
du skal bare bruke det en periode så du får igang forbrenningen. |
Sv: Jippi!
Hei! 50+-opplegget i GI-null er temmelig likt fakiropplegget, men tilpasset damer litt :) Men anbefaler å lese den store første boka til Skaldeman. Den forklarer alt så godt, så man skjønner tankegangen bak :)
|
Sv: Jippi!
Sitat:
|
Sv: Jippi!
Sitat:
|
Sv: Jippi!
Hei! Du kan også spise fisk ja. Det viktige er at om man velger magert kjøtt som kylling eller torsk så pøser man på med rømme/smør/annet bra fett for å veie opp. Laks spiser jeg masse! Med en rømmeklatt eller koker ut panna med fløte. Og så litt sitron på :)
Ha gjerne smør/bernaisesause/majo til koteletten eller entrecoten også. Man bør ha minst 75% fett, og så max 5% karbo og resten protein. Ps: Aromasmør som hvitløkssmør eller bernaisesmør (røre inn estragon i smøret) er godt å ha i kjøleskapet, og legge en klatt på biffen. :) |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:11. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no