![]() |
Lavkarbo fisk, også god turmat
Foliebakt fisk - god turmat
4 porsj beregn ca 170 g fiskefilet pr pers (alle typer fisk kan brukes) 75 g smør 1-2 gulerøtter (bedre med blomkål eller brokkoli) 1 purre el 2 vårløk 4 stk sitronskiver URTESMØR: 75 g smør finhakket persille saft 1/2 sitron Lag urtesmøret først. rør sammen mykt smør, finhakket persille, og sitronsaft. Smør 4 kvadrat alumiumsfolie med litt av urtesmøret. del fiskefiletene i sereringstykker, og legg stykkene oppi, sammen med grønnsakene i staver/biter. Legg 1 ts urtesmør på toppen, og pakk godt igjen. Stek i ovn ved 200 grader i 20-30 min, el damp i kasserolle med litt vann i ca 15 min. serveres med agurksalat og rotmos. TIPS: Lag pakkene ferdig hjemme, og ta med på tur. Pass på at grønnsakene ikke er for tykke de skal bli ferdige på likt med fisken. |
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:34. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no