Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Middag (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Nydelig fløtesaus, og koteletter, lavkarbo (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=40936)

hope10 20-02-11 18:03

Nydelig fløtesaus, og koteletter, lavkarbo
 
NYDELIG fløtesaus til nakkekoteletter
Dette er min tante`s nydelige saus til nakkekoteletter, ANBEFALES!!!

nakkekoteletter
fløte
salt og pepper

Stek kotelettene i langpanne med kanter, med godt med smør, og krydre de med salt og pepper. Snu de innimellom,å når de er brune, hell over vann i pannen. La de steke videre, helst i timesvvis, på svakere varm, da smelter de i munnen.
Når kotelettene er ferdige, hell på fløten,la det surre i ovnen i 10-15 min.

Server med en god rotmos, blomkålris, salat e.l.

Aggzy 25-02-11 16:34

Sv: Nydelig fløtesaus, og koteletter, lavkarbo
 
Bingo!!! Der fant jeg jammen middagen for i dag! Løper til kjøkkenet og setter på ovnen med én gang. Tusen takk! You made my day. :D

hope10 25-02-11 16:35

Sv: Nydelig fløtesaus, og koteletter, lavkarbo
 
Så kjekt å høre :D Håper det smaker :)

LadyLike 22-07-11 08:58

Sv: Nydelig fløtesaus, og koteletter, lavkarbo
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av hope10 (Innlegg 1035638)
NYDELIG fløtesaus til nakkekoteletter
Dette er min tante`s nydelige saus til nakkekoteletter, ANBEFALES!!!

nakkekoteletter
fløte
salt og pepper

Stek kotelettene i langpanne med kanter, med godt med smør, og krydre de med salt og pepper. Snu de innimellom,å når de er brune, hell over vann i pannen. La de steke videre, helst i timesvvis, på svakere varm, da smelter de i munnen.
Når kotelettene er ferdige, hell på fløten,la det surre i ovnen i 10-15 min.

Server med en god rotmos, blomkålris, salat e.l.

når du sier: stek kotelettene i langpanne da mener du i ovnen, du har de altså aldri i en stekepanne?

Jabba 22-07-11 09:14

Sv: Nydelig fløtesaus, og koteletter, lavkarbo
 
Vil ikke sausen skille seg ? Jeg har uttallige ganger prøvd å blande kremfløte med meierismør men det skiller seg alltid og blir en tynn ekkel suppe.....Må man bruke matfløte kanskje ?

Alynna 22-07-11 15:48

Sv: Nydelig fløtesaus, og koteletter, lavkarbo
 
Matfløte skiller seg lettere enn kremfløte


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:39.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no