![]() |
Sukrin som splenda?
Ser det er flere oppskrifter rundt omkring med splenda - kan dette byttes ut med sukrin eller må jeg ut og kjøpe splenda også?
|
Sv: Sukrin som splenda?
Det kan byttes ut ja, men vet ikke i hvilket mengdeforhold.
|
Sv: Sukrin som splenda?
Sukrin søter bare 75% av hva farin søter. Du må altså bruke litt mer sukrin.
|
Sv: Sukrin som splenda?
Va med natreen?
Finner ikke onfo om det...er noe ny her jeg.... Når man baker, f.eks boller eller kaker (ketolyse-lavkarbo er min retning) hva er da det beste om bake med? Skjønner meg ikke helt på dette...sukrin, splenda, natreen,candarel?? |
Sv: Sukrin som splenda?
Sitat:
Erfaring 1: Om du bruker mye sukrin, så blir det ikke søtere, men "kaldere" i smaken. Erfaring 2: Sukrin fungerer best når man innser at det ikke kommer til å smake like søtt som produkter laget med sukker. Litt mindre søtt, men egentlig like godt når man venner seg til det! |
Sv: Sukrin som splenda?
akkurat sjekket min Natreen flaske som sier 1 kh pr. 100 gr. det må jo være greit? Dessuten er den enkel å få tak i, selv den lille butikken på hjørne fører den.
|
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:32. |
Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no