Lavkarbo.no :: Karbojunkie

Lavkarbo.no :: Karbojunkie (http://forum.lavkarbo.no/index.php)
-   Spørsmål og svar (http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=129)
-   -   Sukrin som splenda? (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=40985)

TSB 21-02-11 20:57

Sukrin som splenda?
 
Ser det er flere oppskrifter rundt omkring med splenda - kan dette byttes ut med sukrin eller må jeg ut og kjøpe splenda også?

Kitsu 22-02-11 16:12

Sv: Sukrin som splenda?
 
Det kan byttes ut ja, men vet ikke i hvilket mengdeforhold.

ada-emilie 22-02-11 16:21

Sv: Sukrin som splenda?
 
Sukrin søter bare 75% av hva farin søter. Du må altså bruke litt mer sukrin.

Leoline 24-02-11 16:47

Sv: Sukrin som splenda?
 
Va med natreen?
Finner ikke onfo om det...er noe ny her jeg....
Når man baker, f.eks boller eller kaker (ketolyse-lavkarbo er min retning)
hva er da det beste om bake med? Skjønner meg ikke helt på dette...sukrin, splenda, natreen,candarel??

Alkazelters 25-02-11 18:30

Sv: Sukrin som splenda?
 
Sitat:

Opprinnelig lagt inn av ada-emilie (Innlegg 1037404)
Sukrin søter bare 75% av hva farin søter. Du må altså bruke litt mer sukrin.

Enig i logikken din, men ikke helt enig i at man må bruke mer.

Erfaring 1: Om du bruker mye sukrin, så blir det ikke søtere, men "kaldere" i smaken.

Erfaring 2: Sukrin fungerer best når man innser at det ikke kommer til å smake like søtt som produkter laget med sukker. Litt mindre søtt, men egentlig like godt når man venner seg til det!

Ole Brum 25-02-11 19:29

Sv: Sukrin som splenda?
 
akkurat sjekket min Natreen flaske som sier 1 kh pr. 100 gr. det må jo være greit? Dessuten er den enkel å få tak i, selv den lille butikken på hjørne fører den.


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:32.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no